Sunday , April 28 2024

Mihai Tudose, mesaj pentru Dragnea: Sunt de acord cu scrisoarea lui Nicolae Bădălău

La o zi de la şedinţa PSD, Mihai Tudose îi transmite un mesaj ferm lui Liviu Dragnea. Premierul a declarat că ”este de acord” cu cele scrise de președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, scrie psnews.ro.
 
tudose dragnea

”Este o scrisoare foarte bună, e un mesaj foarte bun. Sunt de acord cu ce a spus Niculae Bădălău”, a declarat premierul Mihai Tudose, în exclucsivitate pentru PSNEWS.RO.
Mai mult, chestionat în legătură cu tot mai vehiculatele tensiuni dintre acesta și liderul PSD, Liviu Dragnea, premierul Mihai Tudose a adăugat că ”fiecare poate să suțină ce dorește”.
”Poate să susțină fiecare ce dorește. Este treaba lor”, a mai declarat premierul.
PSD s-a reunit luni pentru a stabili cum împarte puterea în partid, între tabăra Dragnea și tabăra Bădălău-Tudose. Confruntarea a fost tensionată, dar nu a avut un învingător, întrucât Tudose și Bădălău nu au avut suficientă susținere pentru a se impune în fața lui Dragnea, care este conștient că scaunul lui a început să se clatine.
Astfel, cei trei, dar mai ales șeful PSD, au încercat să ascundă divergențele, dar faptele au fost clare: Bădălău a prezentat o scrisoare în ședință în care anunța că democrația internă din partid este suspendată, iar PSD a făcut mai multe erori. Mai mult, la final a spus în fața presei că nu poate analiza activitatea lui Dragnea, dar e loc de mai bine. Mihai Tudose a fost ferm, și după ședință a spus că nu renunță la ideea sa de restructurare a Guvernului.
La rândul său, Liviu Dragnea a menționat în conferința de presă de la final că este de acord doar cu ce a spus el în ședință, și a ținut să menționeze că relația sa cu premeierul și Bădălău este neschimbată.
Și încă un detaliu: pentru prima dată, Liviu Dragnea și Mihai Tudose au venit separat la ședință. Rezultatul ședinței? În CExN-ul care va avea loc la finalul lunii se va discuta despre restucturarea Guvernului, pentru că luni au căzut de acord asupra unui singur lucru: Ioan Deneș, propus ministru în locul Doinei Pană, la Ape și Păduri.

Vezi si

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de Florii

Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, …