Tuesday , April 30 2024

Chivu anunţă că e posibil să se retragă de la echipa naţională

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, a susţinut, vineri, o conferinţă de presă, la Zenica, în care a anunţat că e posibil să nu mai îmbrace tricoul “tricolor” după preliminariile CE-2012, însă nu a oferit mai multe explicaţii privind decizia sa din respect pentru meciul cu Bosnia.

Totodată, el a menţionat că nu ştie dacă va putea evolua în partida Bosnia-Herţegovina – România, din preliminariiel Euro-2012. “Decizia îmi aparţine dacă voi intra pe teren. Dacă mă voi simţi apt 80 la sută voi intra pe teren. Sunt un jucători care îşi pot da seama dacă pot ajuta echipa sau nu. Îmi doresc din tot sufletul ca mâine să mă trezesc, să n-am nicio problemă medicală şi să pot juca. Mă încearcă un sentiment de dezamăgire, mai e o zi pană la acest meci şi eu sunt sub semnul întrebării. Asta e viaţa. Noi ne vom juca şansa, probabil calificarea în meciul de mâine”, a mai spus Chivu.

Căpitanul naţionalei româniei a lăudat echipa Bosniei. “Bosnia a fost tot timpul o echipă incomodă, nu doar pentru România, pentru multe echipe. Au jucători de calitate, care au crescut în valoare, care joacă la echipe puternice din Europa. Şi ei îşi doresc să ajugă foarte mult la turneul final. Noi însă vom juca la victorie. O victorie aici ne-ar aduce un avantaj moral, un avantaj real faţă de Bosnia, care în opinia mea e contracanditata noastră”, a adăugat Chivu.

Partida Bosnia-Herţegovina – România, contând pentru preliminariile Campionatului European din 2012, va avea loc, sâmbătă, la Zenica. Meciul va fi transmis de Pro TV de la ora 20.15.

Vezi si

Şase canotori suceveni au câștigat în acest week-end medalii de aur la Campionatul European din Ungaria

România a cucerit în premieră o medalie de aur în proba masculină de dublu vâsle …