Sunday , April 28 2024

Monica Bellucci: Respectul este mai important decât fidelitatea

Monica Bellucci nu se aşteaptă ca soţul ei – actorul francez Vincent Cassel – să îi fie fidel dacă ei ar trăi despărţiţi pentru o perioadă mai îndelungată şi a declarat că, pentru ea, respectul dintre soţi valorează mai mult decât fidelitatea, informează femalefirst.co.uk.
Actriţa în vârstă de 46 de ani, care are împreună cu Vincent Cassel două fiice – Deva, în vârstă de şase ani, şi Leonie, în vârstă de 10 luni -, consideră că respectul şi loialitatea valorează mai mult într-o relaţie decât fidelitatea dintre cei doi parteneri de cuplu.
“Poţi să simţi ceva pasional chiar şi pentru cel mai rău om pe care l-ai întâlnit vreodată. Însă acest lucru nu are nimic de-a face cu o relaţie profundă. Într-o astfel de relaţie, pasiunea există în continuare, însă mai important ca ea sunt încrederea, respectul şi faptul că ştii că acel bărbat îţi este loial – nu într-un sens sexual, ci în sensul că el îţi va fi întotdeauna alături. Aceste lucruri sunt mai importante decât fidelitatea”, a declarat actriţa italiană.
” Ar fi ridicol să-i cer să-mi fie fidel atunci când eu nu am fost aici timp de două luni. Nu poţi să-l întrebi astfel de lucruri – cu cine s-a mai văzut şi ce lucruri a mai făcut. Ar fi o atitudine mult mai realistă şi mai respectuoasă dacă ţi-ai spune: «vei fi cu mine atunci când te voi revedea» “, a adăugat Monica Bellucci.
Actriţa italiană a declarat că este încă foarte îndrăgostită de soţul ei, cu care s-a căsătorit în 1999, însă recunoaşte cu onestitate că în mariajul lor există şi unele momente în care cei doi soţi nu se înţeleg.
“Cred că este sexy. E important să gândeşti acest lucru despre soţul tău. Însă Vincent nu este un tip normal. Uneori îl iubesc atât de mult, dar alteori îmi vine să-l omor”, a declarat actriţa într-un interviu acordat revistei Style.
Monica Bellucci s-a născut în Città di Castello, din regiunea italiană Perugia, şi este considerată una dintre cele mai frumoase actriţe europene. Iniţial, ea a început o carieră în domeniul juridic, dar, în timp ce era studentă, a lucrat ca fotomodel. A debutat ca actriţă în 1990, în producţii de televiziune, iar la Hollywood a devenit cunoscută în 1992, cu rolul din filmul “Dracula” al lui Francis Ford Coppola. Rolul din “L’appartement” (1996) a propulsat-o ca star. A mai jucat în “Malena” (2000), “Suspect de crimă/ Under suspicion” (2000), “Frăţia lupilor/ Le Pacte des loups” (2001), dar şi în şocantul “Ireversibil/ Irreversible”, de Gaspar Noe, alături de soţul său, actorul Vincent Cassel.

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …