Saturday , April 27 2024

Pieton lovit de o mașină ce dădea cu spatele

Un sucevean de 35 de ani a fost acroșat de un autoturism ce dădea cu spatele. Bărbatul mergea pe partea carosabilă în momentul accidentului

1 accid politie

La data de 25 aprilie 2017, UPU Suceava a anunțat IPJ Suceava despre faptul că  la ora 19.11, la Spitalul Județean Suceava s-a prezentat Constantin P., de 35 de ani, din municipiul Suceava, care a spus că a fost acroșat de o mașină pe strada Grigore Antipa, din localitatea de domiciliu. În urma cercetărilor făcute de polițiști a rezultat că la data de  25 aprilie 2017, la ora 18.39, Constantin P., după ce a parcat autovehiculul pe strada Grigore Antipa și în timp ce se deplasa pe partea carosabilă a fost acroșat de un autoturism Seat care dădea cu spatele, la volan aflându-se Dan Haureș, de 37 de ani, localnic.

După impact, acesta din urmă a oprit automobilul, a coborât de la volan, a discutat cu victima, după care Constantin P. a plecat la spital cu mașina sa condusă de soția lui, iar Dan Haureș a plecat acasă, unde, după ce și-a lăsat copiii și soția, s-a deplasat și el la spital, fără a anunța producerea accidentului.

Atât șoferul, cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind alcoolemii zero. Constantin P. a fost diagnosticat cu „contuzie coloană dorso-lombară”, suferind leziuni ușoare.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”. (D.Z.)

Vezi si

 Un tânăr care a încercat să fure două bormașini din Leroy Merlin, prins de doi polițiști aflați în timpul liber

Vineri seara, la ora 19.02, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin  112 de …