Monday , May 6 2024

Prima imagine cu Madalina Ghenea gravida

Frumoasa Mădălina Ghnea este însărcinată. A apărut în mediul online prima imagine în care fotomodelului i se poate vedea perfect burtica de gravidă.
ghenea

Este oficial faptul că Mădălina Ghenea şi Matei Stratan vor deveni pentru prima dată părinţi. Primele imagini cu burtica de gravidă a Mădălinei Ghenea au apărut, în exclusivitate, în noul număr al revistei The Art of Living .
Mădălina Ghenea apare complet dezbrăcată, trupul fiindu-i acoperit de un material deosebit. Sânii şi alte părţi ale corpului le-a acoperit, însă burta nu. Este în centrul atenţiei.
ghenea gravidaMădălina Ghenea a vorbit despre această bucurie de a avea un copil, despre frumusețe, carieră, eșec si reușită. Toate acestea se pare că vor avea loc în anul 2017.
Fotomodelul Mădălina Ghenea şi Matei Statan au o relaţie de cativa ani. Matei a fost iubitul Laurei Cosoi.
Mădălina Ghenea s-a născut pe 8 august 1988, în Slatina şi a devenit cunoscută prin prisma meseriei de model. De-a lungul timpului, Ghenea a avut relaţii cu staruri precum Leonardo Di Caprio, Gerard Butler, Marco Borriello, Michael Fassbender. Mădălina Ghenea este o actriță română, care și-a început cariera ca fotomodel. Românca e stabilită în Italia, iar, în prezent are o relaţie frumoasă cu Matei Stratan, fiul unui milionar din Iaşi.
spynews.ro

Vezi si

1,6 milioane de persoane la concertul gratuit susținut de Madonna pe plaja Copacabana din Brazilia

Peste un milion de persoane s-au înghesuit sâmbătă pe plaja Copacabana din Brazilia pentru un …