Sunday , April 28 2024

Un DJ celebru in Italia si-a pus capat vietii intr-o clinica de sinucideri asistate din Elvetia

Un DJ celebru in Italia a decis, la doar 40 de ani, sa-si puna capat vietii intr-o clinica pentru sinucideri asistate din Elvetia.
fabiano antoniani

Fabiano Antoniani a murit saptamana aceasta, dupa ce clinica din Elvetia i-a aprobat cererea. In momentul mortii, el i-a avut alaturi pe membrii familiei si pe iubita lui, relateaza The Mirror.
Barbatul a ales sa moara pentru ca in urma cu trei ani a ramas paralizat dupa un accident de circulatie foarte grav. In tot acest timp a facut nenumarate interventii in speranta ca starea lui se va ameliora. Cand a constientizat ca nu exista nicio sansa, a inceput sa faca demersuri pe langa autoritati pentru a i se aproba eutanasia.
A declansat chiar si o campanie nationala, sustinut de mai multe organizatii, si problema a fost discutata de 11 ori in Parlament, insa proiectul a fost respins de fiecare data, intrucat biserica s-a opus vehement.
Disperat, Fabiano Antoniani a renuntat si a apelat la clinica din Elvetia. Marco Cappato, un activist pentru drepturile omului, care l-a insotit in Elvetia, spune ca Fabiano a apasat singur butonul care continea substanta letala.
stirileprotv.ro

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …