Sunday , April 28 2024

Aproximativ 40.000 de titluri, prezentate de peste 30 de edituri la Targul de Carte de la Suceava

Edi]ia de prim\var\ a T=rgului de Carte de la Suceava, care se desf\[oar\ la Muzeul de {tiin]e ale Naturii `n perioada 28 februarie – 8 martie, reune[te peste 30 de edituri care propun publicului aproximativ 40.000 de titluri pentru toate categoriile de v=rst\. Ieri, la Muzeul de {tiin]e Naturale, a avut loc deschiderea oficial\ a acestui eveniment la care a participat un public avizat, alc\tuit `n cea mai mare parte din intelectuali suceveni.
Directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, a declarat, luni, c\ sper\ ca T=rgul de Carte de la Suceava s\ aib\ succes pentru c\ oferta de carte acoper\ o palet\ foarte larg\ [i este pentru “toate categoriile de v=rst\ [i pentru toate gusturile”. “M\ bucur c\ la Suceava s-a putut face un t=rg de carte de astfel de dimensiuni. Sper\m s\ permanentiz\m acest t=rg [i s\-l putem organiza anual, `n edi]ie de prim\var\ [i toamn\”, a spus Emil Ursu.
La r=ndul s\u, Costel Orobe], unul dintre organizatorii t=rgului de carte, a declarat, luni, c\ la aceast\ edi]ie particip\ peste 30 de edituri mari din Rom=nia, dar [i alte edituri, iar `n standurile organizate la Muzeul de [tiin]e ale Naturii sunt aproximativ 40.000 de titluri. Costel Orobe] a spus c\ publicul a[tepta un astfel de t=rg la Suceava, mai ales c\ oferta de carte este bogat\, iar cump\r\torii au ocazia s\-[i achizi]ioneze c\r]ile dorite la un pre] mai mic fa]\ de libr\rii. El a mai spus c\ `n cadrul acestei edi]ii va fi organizat\ o tombol\, iar c=[tig\torii vor primi premii const=nd `ntr-un pachet de c\r]i.
Totodat\, pe durata desf\[ur\rii edi]iei de prim\var\ vizitatorii vor avea ocazia s\-i `nt=lneasc\ pe invita]ii T=rgului de Carte de la Suceava, respectiv pe Lumini]a Tuc\, Ion Dr\gu[anul, Constantin Dulcan, Vasile Andru [i Dan Puric, care vor sus]ine o sesiune de autografe. (O.S.)

Vezi si

CE Szeged. Canotorii suceveni Florin Arteni și Florin Lehaci, argint european la dublu rame. Ancuța Bodnar, doar bronz alături de Simona Radiș la dublu vâsle

Campioanele olimpice en titre la dublu vâsle feminin, suceveanca Ancuţa Bodnar şi botoșăneanca Simona Radiş, …