Saturday , May 4 2024

Viitorul Constanţa părăseşte Europa. 0-0 cu Gent

viitorul-gent

Viitorul Constanța a fost eliminată din Europa League, după ce a terminat la egalitate cu formația belgiană KAA Gent, scor 0-0, joi seara, pe Stadionul Central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, în manșa a doua a turului al treilea preliminar al Europa League la fotbal.

Soarta calificării era decisă din prima manșă, adjudecată de Gent cu 5-0. Astfel, echipa belgiană nu a mai forțat la Ovidiu, menajând și o serie de piese de bază.

Prima repriză a fost săracă în acțiuni de poartă, fiind de consemnat doar un șut al lui Vlad Rusu (24) și o ocazie bună a oaspeților, prin Kujovic (35), blocat in extremis în momentul șutului de Hodorogea. FC Viitorul ar fi trebuit să beneficieze de un penalty, în min. 10, când Mitrovic a comis henț în propriul careu, însă arbitrul a făcut semn ca jocul să continue.

Echipa antrenată de Gheorghe Hagi a făcut un joc ceva mai bun după pauză, dar nu a reușit să se apropie periculos de poarta lui Thoelen. Nimely (56) a avut un șut deviat pe lângă poartă (56), dar cele mai bune oportunități au fost irosite de Răzvan Marin, al cărui șut a fost respins de portar (72), și de Dumitrescu (81), care a finalizat cu un șut o frumoasă acțiune personală, mingea fiind deviată în corner.

Vezi si

Recolta Fântânele a produs surpriza etapei intermediare din Liga a IV-a

Recolta Fântânele a produs surpriza etapei intermediare, programată marți, de Sf. Gheorghe, în Liga a …