Sunday , April 28 2024

Chitaristul trupei Status Quo a suferit un INFARCT. Starea sa este critică (VIDEO)

rick parfitt status quo

Rick Parfitt, chitaristul trupei de rock Status Quo, a fost spitalizat după ce a suferit un atac de cord în timp ce susținea cu grupul său un concert în Antalya, sudul Turciei.
Muzicianul, cântărețul și compozitorul britanic în vârstă de 67 de ani a suferit infarctul la hotelul unde se odihnea după concertul susținut în ajun în amfiteatrul orașului în cadrul activităților prilejuite de Expo2016 Antalya, potrivit Agerpres.
După ce a primit primele îngrijiri la hotel, Parfitt a fost internat la un spital unde medicii au reușit să-l reanimeze după care a fost transferat la spitalul privat Anadolu.

Levent Bulent Tuncer, purtătorul de cuvânt al centrului medical, a declarat agenției turce Anadolu că pacientul “este conștient” dar că viața lui este în pericol constant, astfel încât a fost internat la terapie intensivă.
Tuncer a precizat că a fost nevoie să fie operată o venă congestionată a lui Parfitt, căruia i s-a făcut în urmă cu mulți ani un “bypass”, și că echipa medicală supraveghează îndeaproape starea muzicianului.
 
 

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …