Monday , April 29 2024

Diaconu, fostul sef ANAF, a dispus evacuarea Antenei 3 si popriri pe datoriile pe care Mihai Gadea si Daniel Constantin le au fata de Dan Voiculescu

antena3

Gelu Diaconu, fostul sef al ANAF, a dispus emiterea unei somatii de evacuare a Antenei 3 si a celorlalte firme care au sediul in cladirile confiscate de la Dan Voiculescu, precum si instituirea de popriri pe conturile lui Mihai Gadea, Daniel Constantin, Camelia si Corina Voiculescu – toti avand datorii la Dan Voiculescu. Decizia a fost luata intr-o sedinta a conducerii Fiscului din 8 februarie, potrivit unui document consultat de HotNews.ro.
O alta decizie luata de conducerea ANAF vizeaza cererea catre companiile de utilitati de intrerupere a furnizarii serviciilor pana la incheierea de contracte cu noul proprietar, adica statul roman.
Reamintim ca astazi, 15 februarie, ANAF a notificat Antena 3 si Antena 1 sa evacueze sediul din soseaua Bucuresti – Ploiesti in termen de cinci zile lucratoare, potrivit unui comunicat al Fiscului.
ANAF este condusa acum de Daniel Diaconescu, presedinte interimar, dupa ce Gelu Diaconu a fost demis de premierul Dacian Ciolos pe 11 februarie, in urma inculparii acestuia intr-un dosar instrumentat de DNA.
HotNews

Vezi si

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de Florii

Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, …