Tuesday , May 7 2024

TRAGEDIE în Braşov. Trei oameni au murit, unul este rănit, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren

Un grav accident feroviar s-a produs, miercuri dimineaţa, în judeţul Braşov. O maşină a fost lovită de un tren, iar în urma impactului violent, trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar una a fost rănită. În zonă se circulă cu dificultate din cauza ceţii dense.
accident brasov

O tragedie s-a produs, miercuri dimineaţa, în judeţul Braşov, unde din cauza ceţii dense se circulă cu dificultate. O maşină a fost lovită de tren. În urma impactului au rezultat patru victime. Din păcate trei dintre ele au decedat, iar a patra persoană este conştientă şi i se acordă îngrijiri medicale. Ea a suferit mai multe traumatisme.
“Trei persoane au decedat, a patra persoană este conştientă, i se acordă îngrijiri medicale, a suferit mai multe traumatisme. La faţa locului s-au deplasat trei echipaje SMURD, o ambulaţă, un echipaj de Descarcerare şi un echipaj cu apă şi spumă”, a declarat, la România TV, Ciprian Streja, purtător de cuv ISU Braşov.
Potrivit Infotrafic, accidentul s-a produs în jurul orei 7.05, traficul rutier fiind întrerupt pe DN 73A, la ieşirea din localitatea Zărneşti către Vulcan.
Mai mult, din cauza accidentului şi traficul feroviar a fost blocat pe Magistrala Secundară 203 Braşov- Zărneşti.
Pentru judeţul Braşov, dar şi pentru alte judeţe din ţară, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri dimineaţa, o avertizare de ceaţă densă.
 
 

Vezi si

Vremea devine mai caldă decât normalul perioadei, dar va ploua mult în următoarele două săptămâni

Vremea în următoarea lună va fi mai caldă decât normalul perioadei, dar va ploua mult …