Tuesday , April 30 2024

Kate Hudson, imagine de zeci de mii de like-uri

kate hudson

Kate Hudson si-a impresionat fanii de pe Instagram cu o imagine din copilarie in care apare alaturi de mama sa, celebra actrita Goldie Hawn.
In imagine, frumoasa Kate Hudson sta in bratele mamei sale pe un selong. Imaginea a fost facuta pe o plaja din Ibiza, dupa cum a notat vedeta din “How to Lose a Guy in 10 Days”, pe Instagram Kate Hudson.
Fotografia a fost apreciata de peste 82.000 de persoane pe Instagram, ceea ce este un succes.
goldie hawn-kate hudsonPeople noteaza ca actrita, care a jucat si in Bride Wars sau Raising Helen, a publicat pe retelele de socializare mai multe poze in care apare alaturi de parintii sai, Goldie Hawn sau Kurt Russell.
Pe langa productiile mentionate mai sus, Kate Hudson a mai jucat in productii precum “Alex & Emma”, “The Four Feathers”, “Almost Famous”, “You, Me and Dupree”, “My Best Friend’s Girl” sau “A Little Bit of Heaven”.
Si mama sa, Goldie Hawn a cucerit publicul cu multe productii, printre care “There’s a Girl in My Soup”, “The First Wives Club”, “Private Benjamin” sau “Bird on a Wire”.
Celebritatea nu l-a ocolit nici pe tatal lui Kate, Kurt Russell, el jucand in “The Thing”, “Escape from New York”, “Elvis”, “Swing Shift” sau “Tequila Sunrise”.

Vezi si

Actorul Gerard Depardieu, chemat la poliție pentru a fi interogat și reținut la Paris după acuzațiile de agresiune sexuală

Actorul francez Gérard Depardieu a fost convocat luni pentru a fi dus în custodie la …