Monday , May 13 2024

ANAF a blocat conturile TVR

TVR

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a blocat, luni, conturile Societăţii Române de Televiziune din cauza acumulării datoriilor pe care TVR le are la bugetul de stat.
Decizia ANAF de a bloca conturile televiziunii a fost cauzată astfel de acumularea datoriilor pe care le are SRTv la bugetul de stat şi faptul că sub conducerea lui Stelian Tănase, preşedintele – director general al TVR, compania nu ar mai fi respectat memorandumul din 2012, prin care Guvernul a permis eşalonarea datoriilor la stat ale SRTv pe o perioadă de şapte ani, s-au aflat în spatele motivului de blocare a conturilor televiziunii.
Marţi, Consiliului de Administraţie al TVR urmează să analizeze situaţia în care se află SRTv, care ar putea duce la blocarea activităţii televiziunii publice.
SRTv a înregistrat în anul 2014 pierderi de 81,5 milioane de lei, în condiţiile în care Televiziunea Română a avut, anul trecut, venituri totale de 544,2 milioane de lei şi cheltuieli totale de 625,8 milioane de lei.
 

Vezi si

Vasile Bănescu (BOR), despre câștigătorul Eurovision, Nemo, care s-a declarat non-binar: „Victoria lui Nimeni. Codul unei uși desenate pe zid, destinația oricărei sminteli ideologice”

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, spune despre victoria cântărețului Nemo la Eurovision …