Saturday , May 4 2024

O femeie de 27 de ani a încercat să se spânzure, în timp ce copiii ei se jucau într-o cameră alăturată

 salvare [800x600]

D. A. în vârstă de 27 de ani, din Suceava, a încercat pentru a treia oară să-şi ia viaţa u femeia are patru copii, din două relaţii . Tatăl ei s-a spânzurat de faţă cu ea, pe când era copil
O tânără din municipiul Suceava a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţă după ce a încercat să se spânzure în baie cu un cordon de capot. Femeia s-a închis în baie în timp ce doi dintre copiii ei, un băieţel în vârstă de cinci ani şi o fetiţă de doar şapte luni, erau în camera alăturată şi se jucau. Se pare că femeia nu este la prima tentativă, după cum chiar ea a povestit cadrelor medicale. Incă din luna noiembrie a anului trecut tot încearcă să-şi încheie socotelile cu viaţa, fiind la a treia tentativă, pentru că nu mai suportă scandalurile şi bătăile soţului, care după cum bănuieşte ea, are pe altcineva. Tânăra mai are doi copii dintr-o relaţie anterioară, copii pe care îi creşte o mătuşă de-a ei, iar copilăria i-a fost marcată de bătăile părinţilor, scandaluri şi alcool, culminând cu moartea tatălui care s-a spânzurat în faţa ei. Nu a avut prea mult noroc, nici mai târziu, fiind acum bătută şi persecutată de soţ, după cum susţine, declaraţii întărite şi de vecini.
Se pare că tot un vecin a sunat la 112, menţionând că doreşte să rămână anonim, şi povestind că din apartamentul alăturat se aud urlete îngrozitoare. Când echipajul de Poliţie a ajuns la faţa locului, a deschis un băieţel spunând că tatăl a plecat iar mama face baie. Poliţiştii au găsit-o legată cu un cordon de clanţa uşii. Femeia a fost preluată de un echipaj al Ambulanţei şi dusă la Spitalul Judeţean, iar cei doi copii au fost duşi la bunica paternă. Medicii au declarat că femeia suferă şi de o depresie post natală puternică, accentuată şi de problemele din familie şi i-au recomandat consiliere psihologică. Tânăra lăsase şi o scrisoare de adio prin care îşi cerea iertare de la cei dragi dar scria că nu mai poate îndura bătăile soţului. (Cristina RUSTI)

Vezi si

Ion Lungu, mesaj adresat sucevenilor cu ocazia sfintelor sărbători de Paști

Într-un scurt mesaj video, primarul Ion Lungu le transmite sucevenilor, cu ocazia Învierii Domnului, cele …