Monday , April 29 2024

Deputat PSD beat, ascuns în tufiș, după ce a provocat un accident

mircia-muntean

Scene surprinzătoare filmate după un accident rutier în Deva, cu deputatul PSD Mircia Muntean în prim plan. Potrivit martorilor, maşina parlamentarului a lovit nu mai puţin de patru vehicule. Ulterior, Mircia Muntean ar fi încercat să părăsească locul accidentului.
Accidentul s-a produs joi, în jurul orei 18:20, pe Calea Zarandului din Deva, județul Hunedoara, în apropierea intersecției cu statia CFR.
Fostul primar al Devei conducea un SUV Opel Antara pe banda a 2-a de circulație când a acroșat un autobuz și un autoturism care circulau pe prima bandă a drumului. Mașina deputatului PSD a intrat apoi în spatele unei autobasculante, relatează  hunedoaralibera.ro.
Poliţia locală l-a găsit ascuns într-un tufiş.
 
Accidentul s-a petrecut chiar după vizita electorală a prezidențiabilului PSD, Victor Ponta, în județul Hunedoara. Potrivit martorilor, deputatul Mircia Muntean a fost ajutat sa iasă din mașină de unul din șoferii implicați în accident, care susține că Mircia Muntean era lovit în zona capului.
După ce a stat câteva minute la locul accidentului, acesta a plecat, însoțit de mai mulți bărbați, în direcția gării din Deva.
Din informațiile neverificate de la martorii accidentului, există suspiciunea că Mircia Muntean se afla sub influența băuturilor alcoolice. El a fost dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice.

Vezi si

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de Florii

Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, …