Wednesday , May 8 2024

Steaua a invins cu 4-1 Universitatea Cluj, în Liga I

steaua-u cluj

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-0), echipa Universitatea Cluj, într-un meci contând pentru etapa a XI-a a Ligii I.

Au marcat: Papp ’12, Szukala ’31, Ad. Popa ’65, Keşeru ’74, respectiv Bucşa ’59.

1-0: Latovlevici a centrat din partea stângă, Rusescu a prelungit balonul cu capul şi Papp a înscris primul gol la Steaua din foarfecă de la 6 metri.

2-0: Claudiu Keşeru a centrat de pe partea dreaptă, iar Szukala a reluat de la 3 metri cu o lovitură de cap în stânga lui Veselovsky.

2-1: Latovlevici a respins cu o lovitură de cap până la 17 metri o centrare venită de pe partea stângă, iar Dan Bucşa a înscris din voleu în dreapta lui Arlauskis.

3-1: Adrian Popa a înscris cu un şut de la 15 metri, după o acţiune personală.

4-1: Sânmărtean a executat o lovitură liberă de la 20 de metri, mingea a lovit bara, iar Keşeru a reluat în poarta goală de la opt metri cu piciorul drept.

Steaua Bucureşti: Arlauskis – Papp, Varela (Râpă ’29), Szukala, Latovlevici – Prepeliţă, Sânmărtean (Breeveld ’78) – Ad. Popa, Rusescu (Stanciu ’57), Tănase – Keşeru. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Universitatea Cluj: Veselovsky – Ciupe, Skvorc, Ninu, Muşat (R. Costin ’76) – Lungu, Bucşa – Cristocea (Lemnaru ’76), Mengolo (Kovacs ’88), Ceppelini – Gravenberch. Antrenor: George Ogăraru.

Cartonaşe galbene: Prepeliţă ’37, Papp ’84, Ad. Popa ’89 / Gravenberch ’33, Mengolo ’73, Ninu ’82, Ceppelini ’89.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Alexandru Tudor, ajutat la cele două linii de Adrian Păunescu şi Stelian Slabu, în timp ce Dan Grigore Botescu a fost rezervă.

Observatorii partidei au fost Corneliu Fecioru şi Iulius Nemţeanu.

La partida din Ghencea au asistat 4.533 de spectatori, dintre care doi fani clujeni.

Mediafax

Vezi si

Bucovina Rădăuți și-a asigurat prezența la barajul de promovare în Liga a II-a

Bucovina Rădăuți și-a asigurat și din punct de vedere matematic prezența la barajul de promovare, …