Tuesday , May 7 2024

Reactia fiului lui Ponta: "Tati, e adevărat, eşti spion?" Ce pacat, ce tare ar fi fost"

ponta-andrei

Premierul Victor Ponta le-a relatat miniştrilor, în şedinţa de Guvern, că băiatul său, Andrei, l-a întrebat dacă este “spion”, aşa cum a afirmat preşedintele Traian Băsescu, şi a susţinut că, atunci când el a negat, fiul său s-a arătat dezamăgit şi a spus că “ar fi fost tare” dacă era adevărat.
“Vreau să vă mărturisesc un lucru: l-am întrebat pe domnul primar general cum a fost în 2008, când, tot aşa, îl ataca preşedintele ţării ca să favorizeze pe contracandidat, şi mi-a zis că i-a fost bine, că a câştigat. Cred că, la fel, îmi prinde şi mie bine”, le-a spus Ponta miniştrilor, potrivit mediafax.ro.
El a susţinut că totuşi a dezamăgit o persoană, şi anume pe fiul său, atunci când, întrebat de acesta dacă a fost spion, el a negat.
“Am o singură persoană pe care am dezamăgit-o: băiatul meu, Andrei, aseară m-a întrebat: «Tati, e adevărat, eşti spion, că aşa a zis Băsescu? ». Şi i-am zis: »Nu!». Şi mi-a zis: «Ce păcat! Ce tare ar fi fost!» Acum, nici nu ştiam ce să-i spun. Să-l trimit pe domnul Băsescu să vorbească cu băiatul meu? Dar băiatul meu e mult mai serios şi mai responsabil şi m-am gândit să-i spun adevărul, că asta-i situaţia”, le-a relatat premierul miniştrilor, în prezenţa lui Sorin Oprescu, la începutul şedinţei de Guvern.
 

Vezi si

Vremea devine mai caldă decât normalul perioadei, dar va ploua mult în următoarele două săptămâni

Vremea în următoarea lună va fi mai caldă decât normalul perioadei, dar va ploua mult …