Saturday , May 4 2024

Audi recheamă la service 70.000 de automobile din cauza unor probleme la frână

Audi-Logo

Constructorul de automobile de lux Audi, divizie a grupului german Volkswagen, a anunțat vineri că va rechema la service aproximativ 70.000 de automobile vândute la nivel mondial pentru o problemă legată de sistemul de asistență la frânare, transmite AFP.
Modelele vizate de această acțiune sunt A4, A5, A6, A7, Q5 și Q7 construite în perioada martie-decembrie 2012 și dotate cu motoare diesel de trei litri TDI.
Un purtător de cuvânt de la Audi a precizat că există riscul ca o cantitate mică de ulei de motor să ajungă în sistemul de asistență la frânare via conducta de depresiune.
‘Vehiculele pot frâna în continuare, însă este nevoie de o presiune mult mai mare pe pedala de frână’, a informat Audi într-un comunicat de presă.
Constructorul auto a precizat că este nevoie de schimbarea conductei de depresiune, o operațiune gratuită și care durează aproximativ o jumătate de oră.
Audi intenționează să investească 22 de miliarde de euro în perioada 2014 — 2018, pentru a trece în fața rivalului BMW și a ocupa poziția de cel mai mare constructor mondial de automobile de lux.

Vezi si

Cinema City din Iulius Mall Suceava deschis în prima zi de Paști. Programul complet al Iulius Mall de Sărbători

De Paște ne întâlnim cu bucurie și recunoștință pentru a celebra nu doar renașterea primăverii, …