Monday , April 29 2024

Emil Boc: O voi sustine pe Elena Udrea la prezidentiale. E un om normal, placut, un om care are caracter

boc-udrea

Fostul premier Emil Boc a anuntat ca o va sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale, pentru ca aceasta este “un adversar redutabil, bataios si dur la adresa PSD si a lui Victor Ponta”, potrivit Mediafax.
“O sustin, de asemenea, pentru faptul ca nu a ezitat niciodata sa apere si sa creada in proiectul de reforma si modernizare a statului roman pe care l-am demarat impreuna cu presedintele Romaniei, Traian Basescu. Nu in ultimul rand, Elena Udrea a fost unul dintre cei mai performanti ministri pe care i-am avut in Guvern si care a demonstrat eficienta si pragmatism”, a mai spus Boc.
Tot Emil Boc a spus pentru Agerpres ca “Eu am observat un lucru, cu cat reusesti sa o cunosti mai bine sau sa discuti cu ea, iti dai seama ca acele clisee negative pe care au incercat unii sa i le puna in carca nu exista in realitate. Ca de fapt e un om normal, placut, un om care are caracter, un om care ce spune face”.
Elena Udrea a fost desemnata marti de PMP drept candidat al partidului la prezidentiale.

Vezi si

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de Florii

Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, …