Tuesday , April 30 2024

EBA a renuntat la "Dansez pentru tine" din cauza Vicai Blochina

eba

Schimbări de ultimă oră pe lista celor care vor participa la ediţia specială de Paşte a emisiunii “Dansez pentru tine”, care se va difuza la PRO TV sub titulatura “Minunea dansului”. Vedeta show-ului, Elena Băsescu (34 de ani), a refuzat să urce pe scenă alături de Vica Blochina. Motivul pentru care fata cea mică a preşedintelui a spus “pas” este scandalul provocat în trecut de fosta balerină, care s-a lăudat că a fumat marijuana alături de soţul Elenei Băsescu.
O ţară întreagă aştepta să o vadă pe Elena Băsescu unduindu-se pe scena show-ului care va fi difuzat în ajunul Paştelui. Însă, relaţia încordată existentă între ea şi Vica a făcut-o pe mezina preşedintelui să renunţe! EBA, care urma să danseze la secţiunea “umanitare”, îşi luase în serios rolul şi, alături de Vova, unul dintre membrii trupei de balet Edi Stancu, s-a pregătit intens câteva zile la rând, la studiourile Buftea, pentru apariţia pe scena emisiunii-concurs. Când totul părea că merge ca uns, la urechile Elenei a ajuns informaţia că va fi colegă de platou cu Vica Blochina, fosta iubită a lui Piţurcă. Brunetei i s-a urcat sângele-n cap la auzul acestui nume, şi asta pentru că fosta balerină a povestit într-o emisiune TV că ea şi Syda, nimeni altul decât soţul Elenei, au fumat marijuana într-o escapadă în Olanda. Pentru a evita să dea nas în nas cu Vica, EBA a luat o deciz i e care i-a năucit pe organizatorii concursului: şi-a luat bocceluţa şi a plecat acasă: “Ori eu, ori ea! Nu pot să particip la o emisiune alături de o persoană care, în trecut, a încercat să târască întrun scandal legat de droguri şi de substanţe halucinogene numele soţului meu. M-am pregătit, m-am antrenat, dar nu mai dansez!”, le-a spus EBA producătorilor show-ului.
Un alt nume greu care ar fi trebuit să danseze la secţiunea “umanitare”, Ramona Mănescu, soţia edilului de la sectorul 6 al Capitalei, a sărit din schemă imediat după ce EBA a renunţat la participarea la emisiune. Producătorii au fost nevoiţi să o sune şi să renunţe politicos la serviciile ei, deoarece rămăsese singurul politician în concurs. “S-ar fi interpretat că îi facem reclamă. Aşa, când era şi fiica preşedintelui, era altceva. Aveam reprezentanţi din două partide”, ne-au dezvăluit surse din PRO TV.
libertatea.ro
 

Vezi si

Actorul Gerard Depardieu, chemat la poliție pentru a fi interogat și reținut la Paris după acuzațiile de agresiune sexuală

Actorul francez Gérard Depardieu a fost convocat luni pentru a fi dus în custodie la …

2 comments

  1. analfabeta asta nu mai poate de bine!!!si pe deasupra e si urata si proasta!!!

  2. analfabeta asta nu mai poate de bine!!!si pe deasupra e si urata si proasta!!!