Saturday , April 27 2024

Oana Cuzino părăseşte revista "Ce se întâmplă doctore". Ce va face Andreea Esca?

oana-cuzino

Se pare că Oana Cuzino a decis să meargă mai departe alături de PRO TV şi a părăsit postul de conducere de la revista “Ce se întâmplă doctore?”. Andreea Esca nu vrea să părăsească postul de redactor-şef de la The One.
Revista Ce se întâmplă doctore – CSID a apărut pe piață, în aceste zile, fără Oana Cuzino, numele de care era legată publicația din portofoliul Mediafax Group.
Oana Cuzino, care realizează o emisiune cu același nume la Pro TV, era director editorial al revistei și semna un editorial în publicația Mediafax Group, companie deținută de Adrian Sârbu.
“De Oana Cuzino ne-am despărțit de comun acord. Revista merge mai departe, cu Beatrice Osanu ca redactor-șef. Momentan nu avem un alt director editorial”, a declarat Orlando Nicoară, director general Mediafax, pentru Paginademedia.ro.
ANDREEA ESCA a fost pusă să aleagă între pupitrul ştirilor PRO TV şi poziţia de redactor-şef a revistei “The One”, aflată în portofoliul Mediafax Group, deţinut de Adrian Sârbu, scrie  reportervirtual.ro.
“Nu a existat niciun fel de discuție cu nimeni pe această temă. Probabil și datorită faptului că activitatea de la revistă nu reprezintă, sub nicio formă, o concurență pentru ceea ce fac eu în cadrul Știrilor Pro Tv de la ora 19.00.
Editarea revistei The One este o activitate complementară, care îmi face foarte mare plăcere”, a declarat Andreea Esca pentru Paginademedia.ro.
 
 

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …