Tuesday , April 30 2024

Bilant descurajator: Romanii, pe ultimul sau penultimul loc in probele JO de la Soci

Marinela Mazilu reprezinta Romania la proba de skeleton
Marinela Mazilu reprezinta Romania la proba de skeleton

Sportiva Marinela Mazilu ocupă locul 20, ultimul, după disputarea primelor două manşe ale probei individuale de skeleton feminin din cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci.

Marinela Mazilu se afla pe locul 19 după prima manşă a probei de skeleton, din cadrul JO de la Soci, dar dar a coborât pe ultima poziţie, 20, după manşa secundă. Britanica Elizabeth Yarnold este cea care s-a instalat pe primul loc în clasamentul probei.

Tot ultimul loc îl ocupase şi schioarea Ania Caill, la combinata alpină, şi tot Ania a părăsit concursul de coborâre al probei de schi alpin, după ce a ieşit de pe traseu.

La sanie ne-am făcut de râs după ce echipajulde dublu, Radu Şovăială / Alexandru Teodorescu nu a fost lăsat să intre în concurs din motive de securitate personală, iar Raluca Strămăturaru, deşi lăsată să concureze a fost abia penultima, pe locul 30.

Tot penultima s-a clasat şi Timea Sara, la schiatlon, pe locul 60. De asemenea, românul Ioan Valeriu Achiriloaie a ocupat locul 46, penultimul dintre cei care au încheiat parcursul, în proba de coborâre a schiului alpin.

 

 

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …