Friday , May 17 2024

Un cunoscut cântăreț și-a snopit în bătaie logodnica

what's up

Marius Ivancea, artistul cunoscut sub numele de What’s Up, celebru pentru piesa “K la meteo”, interpretata cu Andra, este protagonistul unui scandal monstru, care s-a lăsat deja cu un dosar penal.
Potrivit reporterilor “Acces direct”, cântăreţul şi-ar fi bătut iubita în cursul zilei de luni, la un local dintr-un cartier bucureştean. Potrivit martorilor, Ivancea a avut o ieşire extrem de violentă, el încercând să-şi lovească logodnica cu o scrumieră. “La ora 3:25 o doamnă a venit cu două persoane. Ea conducea maşina. Dânşii au coborât din maşină şi s-au dus în restaurant să comande o shaorma. Ea a coborât după ei şi am văzut când a luat-o bătaie. Pur şi simplu, foarte zdravăn. A luat-o la bătaie şi am intervenit şi eu şi am folosit spray-ul din dotare”, a declarat unul dintre paznicii localului, scrie Ziarul Ring.
“Dădea cu de toate. Cu mâinile, cu picioarele, cu shaorma-n faţă. Şi cu scrumiera, a folosit-o ca să o lovească şi a spart geamul de la restaurant. Fata zbiera, plângea. Eu l-am pus pe fugă şi după a fost preluat de ceilalţi… poliţia l-a încătuşat”, a declarat un alt martor. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, pe numele lui Marius Ivancea a fost întocmit un dosar penal pentru distrugere.

Vezi si

Jennifer Lopez și Ben Affleck ar fi la un pas divorț, după doi ani de căsnicie

După mai puțin de doi ani de căsnicie, Jennifer Lopez și Ben Affleck se îndreaptă …