Tuesday , May 7 2024

Un autobuz s-a rasturnat in Timis. Opt pasageri raniti

accident autobuz

Un grav accident a avut loc, luni dimineaţă, în judeţul Timiş. Un autobuz s-a răsturnat şi cel puţin opt persoane au fost rănite. Accidentul s-a produs din cauza unei defecţiuni la sistemul de frânare.
Opt persoane au fost rănite, luni dimineaţă, după ce autobuzul în care se aflau s-a răsturnat într-un şanţ, în localitatea Pustiniş din judeţul Timiş, la faţa locului fiind trimise nouă ambulanţe şi echipaje ale pompierilor, transmite MEDIAFAX.
Potrivit poliţiştilor de la faţa locului, accidentul a avut loc pe DJ 59 B, în localitatea Pustiniş, după ce la intrarea pe un podeţ şoferul unui autobuz în care se aflau 18 persoane a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului.
În urma accidentului, opt persoane au fost rănite, suferind diverse traumatisme, iar la faţa locului au ajuns nouă ambulanţe care i-au transportat pe răniţi la Spitalul Judeţean din Timişoara.
Autobuzul transporta 18 muncitori din localitatea Otelec spre Timişoara.
Una dintre ipoteze în cazul producerii accidentului este o defecţiune, pasagerii spunându-le poliţiştilor că la un moment dat s-ar fi blocat volanul autobuzului.

Vezi si

Vremea devine mai caldă decât normalul perioadei, dar va ploua mult în următoarele două săptămâni

Vremea în următoarea lună va fi mai caldă decât normalul perioadei, dar va ploua mult …