Monday , April 29 2024

Miki de la Şuie Paparude a ieşit din coma de gradul 3. Află cum se mai simte artistul

michi suie paparude

Liderul trupei Şuie Paparude a dat primele semne că luptă pentru viaţă. Miki, aşa cum îi spun prietenii, a ieşit din coma de gradul 3, dar în continuare starea lui este critică. Aşa că medicii au decis să-i provoace o comă indusă.
După operaţia de montare a celor două stenturi, Miki dă semne de îmbunătăţire. El a ieşit luni seară din coma de gradul 3, însă medicii au considerat necesar să îi provoace o comă indusă pentru ca recuperarea să fie mult mai uşoară. Din punct de vedere cardiac, Miki este stabil, însă din punct de vedere neurologic medicii au suspiciunea că o mare parte din creier i-a fost afectat cât a stat fără oxigen, în urma infarctului.
Soţia lui Miki stă alături de acesta la spital şi le-a cerut medicilor să nu mai dea informaţii despre starea lui de sănătate.
Colegii de trupă ai lui Miki spun că în urmă cu un an Miki şi-a făcut mai multe investigaţii la inimă, însă nimic nu a arătat că el ar avea probleme. De aceea, medicii cred că infarctul a fost provocat de oboseală şi de stres.
Mihai Câmpineanu (Miki) a suferit un prim infarct miocardic sâmbătă seara, imediat după ce a terminat concertul de la Timişoara, fiind transportat de o echipă SMURD la Spitalul Municipal, unde a fost resuscitat de mai multe ori. Duminică dimineaţa, Câmpineanu a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare din oraş, aflându-se în comă profundă. Luni, Mihai Câmpineanu a fost transportat de la Institutul de Boli Cardiovasculare la Spitalul Judeţean Timişoara cu o ambulanţă specială care asigură condiţii de terapie intensivă pe durata transferului.

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …