Monday , April 29 2024

Da Fleiva & Bijue, un proiect muzical fresh pregatit sa ia cu asalt piata muzicala romaneasca

un tandem artistic format dintr-o domni[oara din Suceava [i un t=n\r din Boto[ani, la un pas de succesul intern [i interna]ional proiectul muzical are în spate un produc\tor muzical care a compus pentru numero[i arti[ti rom=ni
Un nou proiect muzical este pe cale sa atace scena showbiz-ului rom=neasc. “Da Fleiva” [i “Bijue” sunt tineri [i dornici sa demonstreze ca sunt capabili sa atace pia]a muzicala cu un proiect proasp\t [i de actualitate.
Flavius Filipescu, cunoscut sub numele de scena “Da Fleiva”, a început sa cocheteze cu muzica înca din copil\rie, prima sa apari]ie în public fiind la v=rsta de [apte ani, în concursul “Top Mini TOP” la care a ob]inut premiul al doilea. Timpul a trecut însa Da Fleiva nu s-a desp\r]it de pasiunea sa [i acum, la v=rsta de 20 de ani se lauda cu diverse reu[ite pe plan muzical. A colaborat [i a compus muzica pentru multe trupe [i interpre]i din Rom=nia printre care [i Sonny Flame, Dj Robert Georgescu & Lara, Jimmy Dub, Toniq, DeepSystem etc. A realizat de asemenea mai multe remixuri ce au devenit oficiale, printre care [i un remix al imnului “Liberty Parade” 2010 care apoi a intrat pe compila]ia acesteia. Ultima sa colaborare cu trupa DeepSystem pe piesa “Arabesque” lansata acum doua luni, a str=ns aproape doua sute de mii de vizualiz\ri pe YouTube [i chiar a intrat în topurile unor radiouri din ]ar\.
Împreuna cu Otilia Brum\, cunoscuta ca [i “Bijue”, a început un proiect muzical, care s-a concretizat în piesa “What you gonna do” cu care tinerii doresc sa cucereasca inimile iubitorilor de muzic\, piesa care va fi lansata oficial s\pt\m=na viitoare pe radiourile din Rom=nia.
Bijue este o t=n\ra de 18 ani din Suceava, cu patru ani de studii de canto în spate [i care, [i-a propus deja sa urmeze studiile unei universit\]i de arte dupa ce termina liceul. Acesta este cel mai notabil proiect la care colaboreaz\, anterior evolu=nd pe diverse scene interpret=nd diverse cover-uri ale arti[tilor celebri, ba chiar a f\cut parte dintr-o trupa de muzica folk. “De mica am îndr\git muzica, mai ales ca fac parte dintr-o familie de muzicieni. Mama mi-a povestit ca în jurul v=rstei de trei ani obi[nuiam c=nt pentru cunoscu]i în schimbul bomboanelor.”
Într-o perioada în care industria muzicala rom=neasca este saturata de proiecte [i propuneri muzicale, tinerii se arata foarte încrez\tori în proiectul lor spun=nd ca i[i doresc sa intre în topul interna]ional Billboard al celor mai buni arti[ti. Da Fleiva spune ca ceea ce îi intereseaza este succesul pe plan interna]ional pentru ca în Rom=nia nu merita efortul [i mai to]i cei implica]i în industria muzicala nu apreciaza munca depus\. Acum el considera ca a venit timpul sa produca muzica [i pentru el, mai ales ca a avut succes ca [i produc\tor, în colabor\rile sale anterioare [i este convins ca se afla pe un drum bun [i ca va cunoa[te succesul, asta fiind doar o chestiune de timp.
Da Fleiva [i Bijue au deja stabilite mai multe apari]ii la posturile na]ionale de televiziune [i urmeaza pentru ei o perioada de promovare intensa a piesei “What you gonna do”, dupa care probabil va urma un album întreg, ideile pentru alte piese fiind deja stabilite. (O.S.)

Vezi si

România a cucerit aurul la 8+1 feminin la Europenele de canotaj din Ungaria

România a cucerit medaliile de aur la feminin în proba regină a canotajului, 8+1, duminică, …

No comments

  1. Piesa va fi lansata in premiera la matinalul “Razvan si Dani” de pe postul national de televiziune Antena1, joi 25 noiembrie. Enjoy the show!