Saturday , April 20 2024

Da Fleiva & Bijue, un proiect muzical fresh pregatit sa ia cu asalt piata muzicala romaneasca

un tandem artistic format dintr-o domni[oara din Suceava [i un t=n\r din Boto[ani, la un pas de succesul intern [i interna]ional proiectul muzical are în spate un produc\tor muzical care a compus pentru numero[i arti[ti rom=ni
Un nou proiect muzical este pe cale sa atace scena showbiz-ului rom=neasc. “Da Fleiva” [i “Bijue” sunt tineri [i dornici sa demonstreze ca sunt capabili sa atace pia]a muzicala cu un proiect proasp\t [i de actualitate.
Flavius Filipescu, cunoscut sub numele de scena “Da Fleiva”, a început sa cocheteze cu muzica înca din copil\rie, prima sa apari]ie în public fiind la v=rsta de [apte ani, în concursul “Top Mini TOP” la care a ob]inut premiul al doilea. Timpul a trecut însa Da Fleiva nu s-a desp\r]it de pasiunea sa [i acum, la v=rsta de 20 de ani se lauda cu diverse reu[ite pe plan muzical. A colaborat [i a compus muzica pentru multe trupe [i interpre]i din Rom=nia printre care [i Sonny Flame, Dj Robert Georgescu & Lara, Jimmy Dub, Toniq, DeepSystem etc. A realizat de asemenea mai multe remixuri ce au devenit oficiale, printre care [i un remix al imnului “Liberty Parade” 2010 care apoi a intrat pe compila]ia acesteia. Ultima sa colaborare cu trupa DeepSystem pe piesa “Arabesque” lansata acum doua luni, a str=ns aproape doua sute de mii de vizualiz\ri pe YouTube [i chiar a intrat în topurile unor radiouri din ]ar\.
Împreuna cu Otilia Brum\, cunoscuta ca [i “Bijue”, a început un proiect muzical, care s-a concretizat în piesa “What you gonna do” cu care tinerii doresc sa cucereasca inimile iubitorilor de muzic\, piesa care va fi lansata oficial s\pt\m=na viitoare pe radiourile din Rom=nia.
Bijue este o t=n\ra de 18 ani din Suceava, cu patru ani de studii de canto în spate [i care, [i-a propus deja sa urmeze studiile unei universit\]i de arte dupa ce termina liceul. Acesta este cel mai notabil proiect la care colaboreaz\, anterior evolu=nd pe diverse scene interpret=nd diverse cover-uri ale arti[tilor celebri, ba chiar a f\cut parte dintr-o trupa de muzica folk. “De mica am îndr\git muzica, mai ales ca fac parte dintr-o familie de muzicieni. Mama mi-a povestit ca în jurul v=rstei de trei ani obi[nuiam c=nt pentru cunoscu]i în schimbul bomboanelor.”
Într-o perioada în care industria muzicala rom=neasca este saturata de proiecte [i propuneri muzicale, tinerii se arata foarte încrez\tori în proiectul lor spun=nd ca i[i doresc sa intre în topul interna]ional Billboard al celor mai buni arti[ti. Da Fleiva spune ca ceea ce îi intereseaza este succesul pe plan interna]ional pentru ca în Rom=nia nu merita efortul [i mai to]i cei implica]i în industria muzicala nu apreciaza munca depus\. Acum el considera ca a venit timpul sa produca muzica [i pentru el, mai ales ca a avut succes ca [i produc\tor, în colabor\rile sale anterioare [i este convins ca se afla pe un drum bun [i ca va cunoa[te succesul, asta fiind doar o chestiune de timp.
Da Fleiva [i Bijue au deja stabilite mai multe apari]ii la posturile na]ionale de televiziune [i urmeaza pentru ei o perioada de promovare intensa a piesei “What you gonna do”, dupa care probabil va urma un album întreg, ideile pentru alte piese fiind deja stabilite. (O.S.)

Vezi si

Autoutilitară încărcată cu lemn fără acte, descoperită ca fiind sub sechestru cu ajutorul aplicației ”E-dac”

Folosind  aplicația E-Dac, polițiștii suceveni au reușit sâmbătă dimineață identificarea și imobilizarea un autoturism ce …

No comments

  1. Piesa va fi lansata in premiera la matinalul “Razvan si Dani” de pe postul national de televiziune Antena1, joi 25 noiembrie. Enjoy the show!