Wednesday , May 8 2024

Accident mortal la iesirea din municipiul Suceava

La num\rul de urgen]\ 112, a fost anun]at s=mb\t\ diminea]\, un accident rutier produs pe dumul na]ional 17, la ie[ire din municipiul Suceava spre Stroie[ti, intersec]ia cu localitatea Florinta.
Echipaje SMURD sosite la fa]\ locului, cu autospeciale pentru decarcerare [i ambulan]\, au constatat c\ un autoturism marca Opel Astra a lovit un cap de pod [i au trecut la manevrele specifice de descarcerare ale victimei, concomitent cu luarea m\surilor de siguran]\ caracteristice `n cazul accidentelor rutiere. Din cercet\rile efectuate, a reie[it faptul c\ [oferul nu a adaptat viteza la condi]iile de drum, pierz=nd controlul asupra direc]iei, ie[ind `n afara p\r]ii carosabile, lovind frontal un cap\t de pode] aflat pe partea dreapt\ a drumului. Din p\cate, [oferul Ionel D., `n v=rst\ de 51 ani, nu putut fi salvat, el deced=nd prin politraumatism `n urma accidentului. Poli]i[tii au demarat `n acest caz, o anchet\ pentru a stabili cauzele producerii accidentului. (O.S.)

Vezi si

Săptămâna viitoare începe procesul de admitere în învățământul liceal vocațional și clasele bilingve. Locuri disponibile și mediile de admitere din 2023

Înscrierea candidaților pentru probele de aptitudini și cele de verificare a cunoștințelor de limbă modernă …