Sunday , April 28 2024

Executarea silită a lui Patriciu, ANULATĂ de instanţă

patriciu

Instanţa a anulat decizia de executare silită a omului de afaceri Dinu Patriciu pentru o datorie de 80.000 de euro către Peter Imre. Omul de afaceri a contestat în instanţă operaţiunea de executare silită, iar acţiunea sa a fost admisă de Judecătoria Sectorului 1.
Instanţa a admis acţiunea demarată de Dinu Patriciu pentru a anula executarea silită pentru o datorie de 80.000 de euro către omul de afaceri Peter Imre. Acesta trebuie acum să îi plătească 199 de lei cheltuieli de judecată lui Patriciu, care şi-a rezervat, totodată, dreptul de a solicita cheltuieli de judecată cu titlu de onorariu de avocat pe cale separată.
Totuşi, scandalul Patriciu – Imre pare departe de a fi încheiat, decizia instanţei putând fi contestată la Curtea de Apel în termen de 15 zile.
Peter Imre a câştigat, printr-o sentinţă judecătorească, dreptul de a-l executa silit pe Dinu Patriciu pentru o datorie de 80.000 de euro. După mai multe încercări eşuate a executorilor siliţi de a recupera bunuri în suma datoriei, Peter Imre a declarat că, pe 7 iunie, banii au fost transferaţi în contul executorului judecătoresc. Acum, ordinul de plată prin care a fost efectuată plata a fost anulat, iar banii se vor întoarce în contul lui Patriciu.
 
 
 

Vezi si

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de Florii

Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, …