Monday , April 29 2024

Traian Băsescu, vacanţă în Apuseni. Si-a postat pe Facebook fotografii (GALERIE FOTO)

base_apuseni


 
După băile de mulţime făcute, sâmbătă, la Costeşti şi Ungheni, în Argeş, preşedintele Traian Băsescu s-a îndreptat spre zona Apusenilor, iar duminică şi-a anunţat prezenţa la Târgul de fete de pe Muntele Găina. Înainte de a merge la Târg, Băsescu s-a fotografiat, însă, cu o pisică şi a admirat priveliştea oferită de cabana la care s-a cazat.
Preşedintele Traian Băsescu este iubitor de animale. O demonstrează ultimele poze postate pe pagina sa de pe Facebook, în care apare ţinând în braţe o pisică.
Pe site au fost postate mai multe imagini cu Traian Băsescu din vacanţa pe care o petrece în Apuseni. Impresionat de frumuseţea locurilor, preşedintele chiar a imortalizat cu telefonul său câteva vederi. Într-o altă fotografie, Băsescu apre alături de consilierul său, Bogdan Oprea, care îl însoţeşte în deplasarea din Apuseni.
Duminică, înainte de prânz, Traian Băsescu a ajuns la Târgul de fete de pe Muntele Găina, pentru o nouă baie de mulţime.

Vezi si

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de Florii

Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, …