Thursday , May 2 2024

Masini cu numere false ori fara asigurare, prinse in trafic de politistii de frontiera

În  ziua  de s=mb\t\, 30 octombrie, pe la  orele 13.15,  poli]i[tii de frontier\ din cadrul Sectorului Poli]iei de Frontier\ (SPF) Brodina  au oprit în trafic pe D.J. 209 G  –  pe raza localit\]ii Straja,  un autoturism marca „Audi A4” , cu numere provizorii de înmatriculare, condus  de D\nu] U., în vârst\ de 20 de ani, din Straja.
În urma  controlului [i verific\rilor  efectuate de poli]i[tii de frontier\ prin organele specializate s-a constatat faptul c\ num\rul de înmatriculare aplicat pe ma[in\ nu este al autoturismului oprit în trafic, apar]ine de fapt  unui alt autoturism  de aceea[i marc\, proprietar fiind  unui cet\]ean din Gura Humorului. În urma  celor constatate  poli]i[tii de frontier\ i-au întocmit  tân\rului  acte premerg\toare sub aspectul s\vâr[irii infrac]iunilor  de   punerea în circula]ie pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat [i punere  în circula]ie  pe drumurile publice a unui  autovehicul  cu num\r fals de înmatriculare.
În aceea[i zi, orele 14.30, poli]i[tii de frontier\ din cadrul SPF Brodina  au oprit  în trafic pe D.J. 209 G,  un autoturism marca  „ Audi” înmatriculat în Regatul Unit al Marii Britanii  condus de Constantin B.,   `n vârst\ de 24 de ani, tot din Straja. În urma verific\rilor efectuate  s-a constatat c\  autoturismul nu figureaz\  în baza de date ca  fiind asigurat  pentru r\spunderea civil\  în caz de pagube produse ter]ilor prin accidente de circula]ie.
Dou\ ore mai târziu,  poli]i[tii de frontier\ au  depistat în trafic pe Paul C. de 25 de ani, din Dorne[ti,  care conducea un autoturism BMW  înmatriculat în Regatul Unit al Marii Britanii [i care de asemenea nu  figura în baza de date  ca fiind asigurat pentru r\spunderea civil\ în caz de pagube  produse ter]ilor prin accidente de circula]ie.
În ambele cazuri poli]i[tii de frontier\ suceveni au întocmit  [oferilor acte premerg\toare sub aspectul s\vâr[irii  infrac]iunii  de conducere pe drumurile publice  a unui autovehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circula]ie  în România. Actele premerg\toare urmeaz\ s\ fie înaintate  Parchetului de pe lâng\ Judec\toria R\d\u]i. (N.R.)

Vezi si

USV a scos la concurs șapte locuri de muncă auxiliare

Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava a scos la concurs, în această perioadă, șapte locuri …