Tuesday , May 14 2024

Iulia Vantur s-a maritat? Uite amanuntul care o da de gol pe frumoasa prezentatoare

iulia vantur

Iulia Vântur se află în India de câteva săptămâni. Vedeta a declarat iniţial că se află în vacanţă în această ţară şi că nu ar avea vreo legătură cu Salman Khan, cel mai vânat burlac de la Bollywood.
Iulia Vântur s-a mutat în urmă cu o săptămâna în casa părinţilor actorului. Vedeta a postat o fotografie pe Facebook în care poartă un punct roşu pe frunte, ce semnifică faptul că este o femeie măritată.
În mod tradiţional, Bindi reprezintă un soi de verighetă a femeii indiene căsătorite care o deosebeşte de cea necăsătorită. Bindi şi-a pierdut din simbolistică, devenind mai mult un accesoriu la modă, decât un aspect al tradiţiei, informeaza Realitatea.net.
Fanii i-au transmis deja felicitările pe Facebook. “Sper sa nu te dezamageasca Mister Salman Khan. Te-ai casatorit? Punctul roşu de pe frunte semnifică faptul că femeia e căsătorită. Daca este asa… sa fii fericita!”, sunt comentariile de pe Facebook.
wowbiz.ro

Vezi si

Florin Piersic a transmis primul mesaj, de pe patul de spital: „Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public”

Florin Piersic a transmis, luni, un mesaj pentru fanii săi. „Țineți-mă aproape, pentru că mai …