George Vintila se intoarce in televiziune

20/09/13 ora:10:10am

george vintilaDin 23 septembrie, de luni până vineri, de la ora 18.00, George Vintilă va prezenta emisiunea “Live@6″, difuzată la MTV România.

Astfel, DJ-ul ProFM revine pe sticlă cu un nou proiect, emisiunea “Live[at]6″, pe care o va prezenta de luni până vineri, de la ora 18.00, la MTV România. Show-ul va conţine premiere muzicale, dar şi câte un invitat în fiecare ediţie, iar toată lumea va fi trebui să “Dare to share”, adică să dea răspunsuri sincere la întrebări incomode, să dezvăluie ce melodie se încadrează în categoria “Guilty pleasure”.

“Întotdeauna când a fost poftă prea mare şi pauză prea lungă, a apărut alt proiect TV pentru mine. Şi de data asta, Live[at]6 îmi vine bine precum mănuşa de pilot lăsată să aştepte în raft cu bucurie, pentru că nu e orice proiect TV, e un proiect MTV! Ocazie zilnică de a aduce viewer-ului ştiri tari, happening-uri şi invitaţi de lux, totul într-o oră completată de cea mai cool muzică de pe piaţă!”, spune George, conform Mediafax.

DJ-ul ProFM va primi un ajutor de nădejde din partea colegei sale VJ MTV Oana Tache. “George este axat pe zona de entertainment alături de invitaţii săi, îi pune în dificultate şi scoate de la ei informaţii exclusive, iar mie îmi revine partea de comunicare «Live on the net» cu telespectatorii – cu cei care doresc să afle de la artiştii lor preferaţi răspunsul la întrebări în direct. Adăugăm viralul zilei, poll-urile şi subiectele de dezbatere plus tot ce mişcă on-line în cadrul rubricii «Face2Facebook»! Tot eu voi ţine la curent MTV-iştii cu ce înseamnă evenimente/concerte/cultura urbană/ fashion/clubbing şi cool happenings în cadrul rubricii «MTV Party Agenda»”, spune Oana.

“Poate sună a clişeu, dar am fost fană a emisiunilor prezentate de George Vintilă: «ALO! Generaţia Pro!» se filma fix în perioada în care eu eram la Abracadabra, iar pentru «Zero», recunosc – depăşeam cu mult ora de culcare, spre disperarea mamei. Încă nu îmi vine să cred că o să prezint o emisiune alături de Vintilă, am mari emoţii…”, încheie VJ-ul MTV.