Saturday , April 27 2024

Viitorul Liteni a reușit scorul penultimei etape

Viitorul Liteni a realizat scorul penultimei etape din Liga a IV-a, după ce s-a impus ieri, pe teren propriu, în fața formației CS Gura Humorului, cu 6-0, prin golurile lui Duceac (3), Ivan (2) și Amariței.

Intr-un alt meci, liderul Bucovina Rădăuți a câștigat la Cajvana, cu scorul de 4-0, prin reușitele lui Ionesi (2), Vișinar și Antonesei.

Somuzul Preutești și-a asigurat locul 5 la finalul sezonului, după ce a trecut pe teren propriu, de Recolta Fântânele, cu scorul de 4-1, prin golurile marcate de Chihaia (2), Ov. Clim și juniorul Baghiu.

Meciul dintre Somuz Fălticeni și Moldova Drăgușeni, programat vineri, pe stadionul Tineretului, s-a terminat după prima repriză, oaspeții refuzând să mai intre pe teren după pauză. Fălticenenii conduceau în acel moment cu 4-0, prin golurile lui Martin, Plăcintă și Sabie, scorul fiind deschis de un autogol al celor din Drăgușeni.

In cele mai echilibrate jocuri ale penultimei etape, Progresul Frătăuții Vechi a trecut, cu 3-2, de Foresta II, în timp ce Forestierul Frumosu a câștigat, scor 4-3, în fața Victoriei Vatra Moldoviței.cl liga 4

Rezultatele penultimei etape:

Somuz Fălticeni – Moldova Drăgușeni 4-0

Progresul Frătăuții Vechi – Foresta II Siret 3-2

Viitorul Liteni – CS Gura Humorului 6-0

Somuzul Preutești – Recolta Fântânele 4-1

Stejarul Cajvana – Bucovina Rădăuți 0-4

Forestierul Frumosu – Victoria Vatra Moldoviței 4-3

 

Miercuri este programată restanța dintre Progresul Frătăuții Vechi și Forestierul Frumosu, ultima etapă urmând să aibă loc duminică. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …