Friday , April 26 2024

Sucevencele, întâmpinate cu flori de fotbaliștii de la Foresta

Ieri, cu ocazia zilei de 8 Martie, 8 dintre jucătorii Forestei au împărțit doam­nelor și domnișoarelor flori în ton cu culorile clubului sucevean: gal­ben-verzi. “Vrem ca fiecare sucevean, chiar dacă iubește sau nu fotbalul, să știe de existența echipei Foresta”, a precizat președintele Consiliului de Adminis­trație al clubului sucevean, Andrei Ciutac, după acțiunea de la Iulius Mall 

Foresta-flori-8-martie-Cerlinca

Sucevencele care au trecut ieri prin Iulius Mall au fost întâmpinate cu flori de opt dintre jucătorii echipei locale de fotbal Foresta. Imbrăcați în echipamentul de prezentare, Niga, Căinari, Cerlincă, Dumitriu, Lung, Stănescu, Asanache și italianul Masella au ținut să fie în ton cu culorile clubului, așa că au dăruit doamnelor și domnișoarelor din mall, cu ocazia zilei de 8 Martie, lalele galbene.

“Vom mai face și pe viitor asemenea gesturi. Fac parte din strategia noastră de marketing. Vrem ca fiecare sucevean, chiar dacă iubește sau nu fotbalul, să știe de existența echipei Foresta. Vrem să atragem lumea la stadion”, a precizat președintele Consiliului de Administrație al clubului de pe Areni, Andrei Ciutac.

Tot în această primăvară, spectatorii care vin să vadă pe viu Foresta pe stadionul Areni, au șansa să câștige la fiecare meci, câte un tricou orginal al echipei. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …