Saturday , April 27 2024

Startul Ligii a II-a, amânat cu o săptămână

Intrunit ieri, Comitetul Executiv a decis să amâne cu o săptămână, mai exact până pe data de 1 august aprobarea componenței nominale a Ligii a II-a și implicit tragerea la sorți a programul meciurilor u noul sezon va debuta pe 6 august 

fotbal

Foresta Suceava este ținută în joc de glezne de Federația Ro­mână de Fotbal. Intrunit ieri, Comitetul Executiv a decis să amâne cu o săptămână, mai exact până pe data de 1 august aproba­rea componenței nominale a Ligii a II-a și implicit tragerea la sorți a programul meciurilor.

Totodată, startul viitorul sezon al al Ligii a II-a a fost amânat pentru data de 6 august.

In cadrul aceleiași sedințe de ieri, membrii Comitetului Exe­cutiv au aprobat cu unamitate de voturi schimbarea denumirii clu­bului Rapid CFR Suceava în Foresta Suceava.

La propunerea lui Auraș Bra­soveanu, în viitorul sezon echi­pele din Liga a II-a vor avea obli­gativitatea de a înscrie în raportul de joc minimum 12 jucători for­mați la nivel național și au voie să folosească maximum 2 jucători extracomunitari în teren.

Tot ieri a fost stabilit și programul Cupei României – ediția 2016/2017, câștigătoarea fazei județene a competiției, {omuzul Preutești urmând să debuteze 10 august, în turul I, în fața unui adversar ce va fi anunțat zilele viitoare. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …