Friday , April 26 2024

Ştafeta feminină de la CSŞ-LPS Suceava a devenit campioană națională la categoria 13 ani

Ioana Ursu, Delia Ostafi, Oana Sauciuc și Ingrid Sofronea au câștigat proba de 4×100 de metri liber din cadrul Campionatelor Naționale de înot pentru cadeți, ce au avut loc la Târgoviște 

Sportivele de la CSŞ-LPS Suceava au cucerit zece medalii la Campionatele Naționale de înot pentru cadeți, competiție care a reunit în bazinul din Târgoviște pentru 400 de participanți de la 64 de cluburi.

Performerele delegației sucevene au fost fetele din ștafeta de 4×100 de metri liber, care au devenit campioane naționale la categoria 13 ani și vicecampioane naționale la aceiași categorie, la 4×100 de metri mixt. Tot în probele pe echipe, suceveanca Paula Boleacu, împreună cu fetele de la Atena Sport Club Constanța, a devenit dublă campioană națională la 4×100 metri liber și 4×100 de metri mixt.

Celelalte șase medalii au venit la individual. Ioana Ursu a cucerit argintul la 100 de metri liber și bronzul la 200 de metri spate, Delia Ostafi a luat argintul la 200 de metri liber și bronzul la 400 de metri liber, iar Paula Boleacu a cucerit argintul la 100 de metri bras și bronzul la 400 de metri liber.

“Mulțumim celor care ne sprijină mereu în programul de pregătire: conducerii Şcolii Gimnaziale Nr. 3, conducerii Liceului cu Program Sportiv, doamnei psiholog Irina Bodnariuc, domnului Cătălin Bunduc de la Victoria 21 Gym și doamnei antrenor Daniela Burac”, a declarat șeful delegației sucevene, Cezar Moscaliuc.

La aceiași competiție, ­I­linca Axentioi (13 ani), înotătoare pregătită de Gabriel Pînzaru la CSŞ Gura Humorului a cucerit argintul în proba de 400 de metri liber și bronzul în cea de 800 de metri liber. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …