Friday , April 26 2024

Somuz Fălticeni s-a impus în derbyul etapei a IV-a

Echipa condusă de Radu Anania și Iulian Daraba s-a desprins în fruntea clasamentului Ligii a IV-a, după ce a câștigat ieri, pe terenul Progresului Frătăuții Vechi, cu 2-1  

Somuz Fălticeni a rămas lider solitar în Liga a IV-a, după ce s-a impus ieri, în deplasarea de la Frătăuții Vechi, cu scorul de 2-1, în derbyul etapei a IV-a. Formația condusă de Radu Anania și Iulian Darabă și-a asigurat victoria prin golurile marcate de Lelcu și Netea, gazdele de la Progresul reducând din diferența prin reușita lui Ieșan.cl liga 4

In cel mai echilibrat meci al zilei, Moldova Drăgușeni și Somuzul Preutești au încheiat nedecis, scor 1-1, în urma golurilor semnate de Răzvan Bîgu, respectiv Andrei Aileni.

Revelația începutului de campionat, Siretul Dolhasca a urcat pe locul secund, după ce a câștigat la Gura Humorului, cu 5-0, grație golurilor lui Constantin Ferariu (2), Ovidiu Clim, Marius Ciobanu și Romeo Cîrneală.

Foresta II s-a impus pe stadionul Areni, în fața celor de la FC Pojorâta, cu scorul de 3-0, printr-un hattrick semnat de francezul Belkacem, în timp ce Viitorul Liteni a trecut pe teren propriu, de Victoria Vatra Moldo­viței, cu 4-1, în urma golurilor marcate de Maftei, A. Apostol, Corban și Vornicu.

Zimbrul Siret a bifat a treia victorie consecutivă, 3-1 cu Stejarul Cajvana, în vreme ce Juniorul Suceava a reușit scorul etapei, 11-0, la Ițcani, în fața Recoltei Fântânele.

Rezultatele etapei a IV-a:

Moldova Drăgușeni – Somuzul Preutești 1-1

Zimbrul Siret – Stejarul Cajvana 3-1

Juniorul Suceava – Recolta Fântânele 11-0

Viitorul Liteni – Victoria Vatra Moldoviței 4-1

CS Gura Humorului – Siretul Dolhasca 0-5

Progresul Frătăuții Vechi – Somuz Fălticeni 1-2

Foresta II Suceava – FC Pojorâta 3-0

(Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …