Friday , April 26 2024

Şomuz Fălticeni rămâne fără punct în deplasare

Echipa antrenată de Radu Anania a ajuns la patru înfrângeri consecutive pe teren străin, după ce a pierdut sâmbătă, în fieful Ştiinței Miroslava, cu scorul de 2-1. Arăpașu a deschis scorul pentru fălticeneni în minutul 18, iar șapte minute mai târziu a fost eliminat pentru un fault

Şomuz Fălticeni a rămas fără punct în deplasare în actualul sezon al Ligii a III-a, după ce a pierdut sâmbătă, pe terenul celor de la Ştiința Miroslava, cu scorul de 1-2.

Gruparea ieșeană a dominat înce­putul de meci, dar Cătălin Pascal și-a menținut poarta intactă la ocaziile lui Viorică, Tăcuțanu, Iovu și Dodan. Contrar cursului jocului, fălticenenii au deschis scorul la Uricani în minutul 18, când oaspeții au beneficiat de o lovitură liberă, ­­­mi­n­gea a fost deviată de zid până la Arăpașu, care a marcat cu un șut din șase metri. Mijlocașul Şomuzului nu a prins însă nici măcar finalul primei reprize pe teren, fiind eliminat în minutul 25, după ce l-a faultat din spate pe Viorică, scăpat singur spre poarta fălticeneană. Până la pauză, Padovei l-a evidențiat pe Turiță cu o execuție din 16 metri, iar în jumă­tatea opusă Botezatu a nimerit bara cu un șut deviat.

Cu un jucător în plus pe teren, Ştiința a întors scorul în debutul reprizei secunde. Mai întâi, Dodan a egalat cu un șut la colțul lung, iar Alexandru Marin, intrat la pauză, a trimis echipa din Miroslava în avantaj cu o lovitură de cap. Gazdele puteau scăpa de orice emoție la ocaziile avute de Gorovei, dar C. Pascal a respins mingea de fie­­care dată.

Şomuz Fălticeni a început în următoarea formulă de joc: C. Pascal – Neagoe, Kuruc, Şandru, Baltariu, Arăpașu, Mircescu, Nechitoaia, Ed. Julei, Padovei și P. Ungureanu.

În runda viitoare, Şomuz Fălti­ceni va primi sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul Tineretului, replica formației CSM Pașcani. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …