Friday , April 26 2024

Şomuz Fălticeni a încasat o înfrângere drastică la Târgu Secuiesc

Trupa antrenată de Radu Anania a fost surclasată sâmbătă, pe terenul celor de la KSE Târgu Secuiesc, cu 0-4, într-un meci din cadrul etapei a IV-a a Ligii a IV-a. Portarul Cătălin Pascal a limitat proporțiile scorului prin intervențiile sale, apărând inclusiv un penalty pe final

Şomuz Fălticeni a încasat cea mai drastică înfrângere de la debutul în Liga a III-a, după ce a pierdut sâmbătă, pe tere­nul celor de la KSE Târgu Secuiesc, cu scorul de 0-4.

Plecată în Covasna în ziua meciului, trupa condusă de Radu Anania a rezistat aproa­pe jumătate de repriză în fața gazdelor, care au deschis sco­rul în minutul 20, prin Veress. Gruparea fălticeneană a re­simțit din plin șocul, încasând alte două goluri într-un interval de trei minute, dubla lui Marius Ştefănescu stabilind scorul pauzei la 3-0.

Gazdele au marcat pentru a patra oară în minutul 62, prin același Veress. Pe final, por­tarul Cătălin Pascal, cel mai bun om din tabăra suceveană, a apărat și un penalty, iar KSE Târgu Secuiesc – Şomuz Fălticeni s-a terminat 4-0.

Şomuz Fălticeni: C. Pascal – Kuruk, Dohotariu, Arăpașu, Baltariu, Zamă, Nechitoaia, Melinte, Popovici, Julei, Scutariu. Antrenori: Radu Anania și Dan Dăscălescu. Au mai evoluat: Şandru, Mircescu, Rață și Podgorodețchi.

“Am fost dominați la toate capitolele: tactic, fizic, la omogenitate și ca relații de joc. La 1-0, am ratat o ocazie monumentală prin Scutariu, după care ne-am tăiat. Dacă nu era Cătălin Pascal, care, sâmbătă, pot spune că a apă­rat patru penalty-uri, nu unul, scorul putea să fie și mai drastic. Am pierdut însă doar o bătălie, războiul mer­ge mai departe”, a declarat an­trenorul fălticeanean Radu Anania.

În runda viitoare, Şomuz Făl­ticeni va primi sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul Tineretu­­lui, replica formației Metalul Bu­zău. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …