Friday , April 26 2024

Şomuz Fălticeni a bifat prima victorie stagională pe teren propriu

Echipa condusă de Daniel Stoica s-a impus, cu scorul de 2-1, în meciul disputat sâmbătă, pe stadionul Tineretului, în fața celor de la FC Botoșani II. Fălticenenii au înscris prin Julei și camerunezul Afalna. Odată cu acest succes, Şomuz a ieșit din zona locurilor retrogradabile 

Şomuz Fălticeni a obținut prima victorie stagională pe teren propriu, după ce s-a impus sâmbătă, pe stadionul Tineretului, în fața celor de la FC Botoșani II, cu scorul de 2-1, într-un meci din cadrul etapei a IX-a.

Trupa antrenată de Daniel Stoica putea deschide scorul încă din minutul 11, dar portarul Brânză a ghicit colțul și a respins mingea la un penalty executat de Julei. Decarul fălticenenilor s-a revanșat în minutul 28, când nu a mai ratat ținta, deschizând scorul cu o lovitură de cap.

Pe fondul dominării teritoriale, Şomuz și-a dublat avantajul în mi­nutul 77, prin camerunezul Afalna, care a scăpat singur cu goalkeeperul advers și a marcat cu un șut la colțul lung. Gruparea botoșăneană a redus din diferență pe final de meci, când tușierul a considerat că mingea a depășit linia porții la o lovitură liberă executată de Habet.

Şomuz Fălticeni: A. Pascal – Chisăliță, Toukam, Song, Marinescu, Iorga, Njindja, Afalna, Zamă, Julei, Mateiciuc. Antrenor: Daniel ­Stoi­ca. Au mai intrat: Tchassem, Baciu și Negură.

Rezultatele etapei a IX-a:

CSM Bacău – Ozana Târgu Neamț 1-3

Dunărea de Jos Galați – Aerostar Bacău 0-2

Foresta Suceava – CSM Pașcani 10-0

Hușana Huși – Ceahlăul Piatra Neamț 0-4

Şomuz Fălticeni – FC Botoșani II 2-1

Bucovina Rădăuți – CSM Focșani 4-1

Sporting Liești – Ştiința Miroslava 1-3

KSE Târgu Secuiesc – Oțelul Galați 3-4

În runda viitoare, Şomuz va avea o deplasare scurtă la Târgu Neamț.

(Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: FC Botoșani – facebook)

 

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …