Saturday , April 27 2024

Rapidul s-a despărţit de publicul sucevean cu o remiză

Liga 2. Rapid - Apostol [800x600]

Rapidul şi-a luat la revedere de la publicul sucevean cu un rezultat de egalitate, scor 1-1, obţinut ieri după-amiază, pe stadionul Areni, în faţa celor de la CF Brăila, în penultima etapă din play-off-ul Ligii a II-a.

“Ceferiştii” au deschis scorul în minutul 35, printr-un gol de senzaţie semnat de Apostol. Mijlocaşul împrumutat de la Concordia Chiajna a jonglat cu mingea peste trei adversari, l-a lobat înclusiv pe portarul Mitrea şi a înscris cu ajutorul barei transversale pentru 1-0 la pauză.

Fără victorie în deplasare de mai bine de un an de zile, brăilenii au reuşit să egaleze în minutul 60, când Spiridon a profitat de o învălmăşeală în careul sucevean şi împins mingea în aţe din 6 metri.

Rapid– CF Brăila s-a terminat 1-1, iar trupa lui Bogdan Tudoreanu este pe care să încheie play-off-ul Ligii a II-a fără nici măcar o victorie.

Rapid Suceava: Pascal – Bălan, Ferariu, Plecanciuc, Sumanariu – Gheorghiciuc, Sfrijan, Onciu, Apostol – Negru, Buziuc. Antrenor: Bogdan Tudoreanu.

CF Brăila: Mitrea – Niţă, Bârsănel, Stănciulescu, Stângaciu, Petean, G. Gheorghe (’57 P. Ioan), Spătaru (’11 Spiridon), A. Puşcaşu, A. Radu (’79 Kovacs), Bg. Ungureanu. Antrenor: Alin Pânzaru.cl liga 2 [800x600]

Rezultatele penultimei etape din play-off:

FC Voluntari – SC Bacău 3-2

Academica Argeş – Gloria Buzău 5-1

Rapid Suceava – CF Brăila 1-1

 

Sâmbătă, în ultima etapă din play-off, Rapidul va evolua pe terenul celor de la Gloria Buzău. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …