Saturday , April 27 2024

Rapidul porneşte cu şansa a doua în meciul de la Berceni

Fotbal. Berceni - Rapid - Velescu [800x600]

Echipa suceveană are o cotă de 6.30 pentru o victorie în Ilfov. Velescu (foto) este suspendat la meciul de astăzi din cauza numărului de cantonaşe galbene

Rapid Suceava porneşte cu şansa a doua în meciul pe care îl dispută astăzi, cu începere de la ora 11.00, pe terenul celor de la ACS Berceni, în runda inaugurală sezonului de primăvară al ligii secunde.
Formaţia antrenată de Bogdan Tudoreanu are o cotă de 6.30 pentru o victorie în Ilfov, un rezultat de egalitate este cotat cu 4.20, în vreme ce un succes al gazdelor are la casele de pariuri are o cotă de 1.40.
Gruparea ilfoveană are un parcurs de invidiat pe teren propriu, unde, în prima parte a sezonului regulat, a înregistrat patru victorii şi un rezultat de egalitate obţinut în compania celor de la Rapid Bucureşti.
De partea cealaltă, “ceferiştii” nu au cunoscut încă gustul victoriei pe teren străin, având la activ trei remize şi trei înfrângeri în deplasare.
“Întâlnim o echipă care în proporţie de 90% va participa în play-off, o echipă omogenă, care şi-a păstrat în mare parte lotul din turul campionatului, când a făcut jocuri foarte bune în special pe teren propriu”, recunoaşte antrenorul rapidiştilor, Bogdan Tudoreanu.
Gruparea suceveană se confruntă cu o singură absenţă la meciul de astăzi cu ACS Berceni, mijlocaşul Claudiu Velescu fiind suspendat.
Rapid (echipa probabilă): Pascal – Bălan, Ferariu, Sava, Semeghin – Cerlincă, Stănescu, Sumanariu, Arotăriţei – Ionesi, M. Negru.
Echipa suceveană a disputat şase partide de pregătire în pauza de iarnă, înregistrând un bilanţ de trei victorii, o remiză şi două înfrângeri: 1-0 şi 4-1 cu Kosarom Paşcani, 3-1 cu Sporting, 1-1 cu Gloria Biştriţa, respeciv 0-3 cu Ceahlăul Piatra Neamţ şi 1-5 cu FC Pojorâta.
ACS Berceni a disputat şapte amicale în intersezon, bifând două victorii, două remize şi trei înfrângeri: 3-2 cu CS Stefăneşti, 3-1 cu Farul Constanţa, 1-1 cu Dinamo II, 1-1 cu Săgeata Năvodari, respectiv 1-2 cu Inter Clinceni, 2-5 cu CS Afumaţi şi 1-2 cu Chindia.
Programul etapei a XV-a:
FC Clinceni – CSMS Iaşi
CF Brăila – Farul Constanţa
ACS Bacău – Rapid Bucureşti
ACS Berceni – Rapid Suceava
Dunărea Galaţi – Unirea Slobozia
Gloria Buzău şi Unirea Tărlungeni stau.

In tur, ACS Berceni s-a impus pe stadionul Areni cu scorul de 2-0. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …