Friday , April 26 2024

Rapidul a încasat o bătaie “soră cu moartea” la Piteşti

Echipa suceveană a fost învinsă la scor de tenis, 0-6, în meciul disputat sâmbătă pe terenul celor de la Academica Argeş, în cadrul etapei a treia din play-off-ul Ligii a II-a. Piteştenii au rezolvat meciul încă din prima repriză, intrând la pauză cu un avantaj de patru goluri. Din minutul 64, “ceferiştii” au evoluat cu un jucător mai puţin pe teren, după eliminarea lui Apostol

Liga 2. Academica - Rapid 6-0 [800x600]


Rapidul a încasat o bătaie soră cu moartea în cea de-a treia etapă din play-off-ul Ligii a II-a, formaţia suceveană fiind învinsă la scor de tenis, 0-6, în partida disputată sâmbătă pe terenul Academicii Argeş.
Plecaţi în Trivale fără portarul Roheţki, care a părăsit săptămâna trecută gruparea de pe Areni din motive financiare, “ceferiştii” au încasat primul gol în minutul 13, când sârbul Deletic a deschis scorul cu un şut plasat din marginea careului. Peste doar două minute, piteştenii şi-au dublat avantajul, după ce Chiţu l-a dribat pe portarul Pascal şi a înscris cu poarta goală. Luaţi cu fulgi cu tot de către gazde, rapidiştii au încheiat prima jumătate a reprizei în genunchi, V. Munteanu ducând scorul la 3-0 în minutul 21, după o fază în care a scăpat singur de la mijlocul terenului şi a lobat mingea peste Pascal. Scorul pauzei avea să fie însă de 4-0, Deletic reuşind dubla în minutul 45, după ce a pus latul la o centrare de pe dreapta trimisă de Stancu.
Cu speranţele într-un rezultat pozitiv compromise, trupa antrenată de Bogdan Tudoreanu a rămas şi cu un jucător mai puţin pe teren, după ce, în minutul 64, Apostol a faultat în poziţie de ultim apărător şi a văzut direct cartonaşul roşu din partea arbitrului hunedorean Denis Haidiner. Cu un om în plus, Academica a dus scorul la 5-0 în minutul 71, când D. Buia a centrat pe joc până la nou-intratul Vezan şi acesta l-a executat pe Pascal cu un şut la colţul lung. Piteştenii aveau să facă setul în ultimul minut al întâlnirii, când ivorianul Kone a tri-mis o minge pe şase metri, iar Vezan şi-a trecut în cont dubla cu latul.
Academica Argeş – Rapid Suceava s-a terminat 6-0, iar “ceferiştii” încasează cea mai cruntă înfrângere de când activează în Liga a II-a.
Academica Argeş: C. Lungu – St. Stancu, Viţelaru, Fl. Popa, Cr. Puşcaş, Olariu, Venţer, Deletic (’66 D. Buia), V. Munteanu (’60 Vezan), Kone, S. Chiţu (’71 M. Chiţu). Antrenor: Ciprian Urican.
Rapid Suceava: Pascal – D. Bălan, R. Soare (’46 Sava), Plecanciuc, Al. Apostol, Sumanariu (’45 Marinkovic), Ghiorghiciuc, Onciu, M. Negru, Golofca, Buziuc (’81 Săvoaia). Antrenor: Bogdan Tudoreanu.
Rezultatele etapei a III-a din play:
FC Voluntari – Gloria Buzău 5-2
Academica Argeş – Rapid Suceava 6-0
CF Brăila – SC Bacău 0-1cl liga 2 [800x600]

Cu un singur punct acumulat şi nouă goluri primite în primele trei meciuri, formaţia suceveană va primi în runda viitoare din play-off vizita liderul FC Voluntari, într-un meci programat sâmbătă, pe Areni. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …