Saturday , April 27 2024

Presa internationala, uimita de Moti: Germania ar trebui sa-i dea trofeul Cupei Mondiale

defender_Cosmin_Moti

“Acesta este nivelul de nebunie care pur si simplu nu ar trebui sa se intample in viata reala. Cosmin Moti invinge fotbalul. Daca exista justitie, Germania ar trebui sa-i ofere Cupa Mondiala”, a notat blogul site-ului yahoo.com, versiunea din Singapore.

Daily Mirror prezinta filmul evenimentelor de la Sofia si il compara pe Moti cu celebrul portar sud-african Bruce Grobbelaar.

“Si pentru toate acestea, noi, aici la Mirror Footbal, te salutam pe tine, sir”, i se adreseaza in incheiere mirror.co.uk jucatorului roman.

Si uk.eurosport.yahoo.com a scris despre meciul de miercuri seara si a incheiat astfel: “Singura intrebare care se pune acum este cine ar trebui sa interpreteze rolul lui Moti la Hollywood”.

“Absolut uimitor” a scris BBC pe blogul dedicat serii din Liga Campionilor, referindu-se la partida de la Sofia. “El a fost aproape patru metri in interiorul careului cand a aparat penaltiul decisiv, dar cui ii mai pasa? Ce poveste! Sarbatoarea se va lungi mult in noapte” , a mentionat sursa citata.

“Moti a aparat doua penaltiuri si a trimis-o pe Ludogoret in grupele Ligii Campionilor”, a titrat goal.com.

Echipa Steaua a ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor, dupa executarea loviturile de departajare, scor 5-6, in poarta formatiei bulgare Ludogoret Razgrad aparand fostul fundas dinamovist Cosmin Moti, care a parat doua penaltiuri si a inscris un gol de la 11 metri, potrivit Mediafax.

In urma acestei eliminari, Steaua Bucuresti va evolua in grupele Ligii Europa. In tur, Steaua s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, cu acelasi rezultat reusind sa castige si bulgarii in retur, dupa 120 de minute.

In meciul de la Sofia, unicul gol al intalnirii a fost marcat de Wanderson, in minutul 90. Acesta a reluat din voleu, de la marginea careului mare, o minge respinsa dupa un corner si a inscris imparabil.

In minutul 119, Stoianov l-a faultat in pozitie de ultim aparator pe Varela si a primit direct cartonasul rosu. Ludogoret Razgrad efectuase toate schimbarile, astfel ca in poarta bulgarilor a intrat fundasul Cosmin Moti.

Primul penalti a fost executat de Moti, care a inscris, el aparand apoi doua suturi, ale stelistilor Parvulescu si Rapa.

Pentru Steaua au marcat la loviturile de departajare Keseru, Szukala, Ad. Popa, Varela si Prepelita. Pentru Ludogoret au inscris Moti, Hamza, Junior Caicara, Marcelinho, Diakov si Fabio Espinho, iar Wanderson a ratat. (hotnews.ro)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …