Saturday , April 27 2024

Nuno Pedro: “Toate au un început. Trebuie să vină şi prima victorie în deplasare”

A declarat antrenorul portughez al Forestei înaintea meciului pe care echipa suceveană îl are programat mâine pe terenul celor de la CS Afumaţi  

Pedro Nuno

Fără victorie în deplasare de mai bine de un an de zile, Foresta încearcă să întrerupă această serie neagră în etapa de mâine a Ligii a II-a, când va juca pe terenul celor de la CS Afumaţi. “Toate au un început”, consideră antrenorul Nuno Pedro, care este încrezător că “galben-verzii’ se pot întoarce cu toate cele trei puncte din Ilfov.

“Ne aşteaptă un meci dificil la Afumaţi, pentru că vom întâlni o echipă puternică pe teren propriu, o echipă cu experienţă, care vine după cinci meciuri consecutive fără înfrângere în cam­pio­nat. Este adevărat că nu am mai câştigat pe teren străin de mult timp, dat toate au un început. Trebuie să vină şi prima victorie în deplasare. Avem un moral bun după ultima victorie în campio­nat, iar băieţii sunt pregătiţi să-şi joace şansa. Eu chiar cred că putem câştiga acest meci”, a declarat tehnicianul Forestei.

Matei este anunţat titular în meciul de mâine

Antrenorul portughez a lăsat de înţeles că Marius Matei va fi titular în meciul de mâine cu CS Afumaţi. “Marius este posibil să se regăsească în primul 11. Este un jucător bun, iar o echipă tânără aşa cum este Foresta are nevoie de experienţa lui. Marius poate fi un punct de referinţă pentru jucători mai tineri din lotul nostru”, a precizat Nuno Pedro.

Meciul dintre CS AfumaţI şI Foresta este programat mâine, cu începere de la ora 11.00 şi contează pentru etapa a XI-a din actualul sezon al Ligii a II-a. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …