Saturday , April 27 2024

Foresta și Bucovina Rădăuți se întâlnesc astăzi într-un amical la LPS

Meciul este programat să înceapă la ora 12.00 și se anunță primul test serios al celor două formații de la startul pregătirilor de iarnă 

Foresta și Bucovina Rădăuți se înfruntă astăzi într-un meci amical programat, de la ora 12.00, pe terenul Liceului cu Program Sportiv.

Pentru “galben-verzii” lui Petre Grigoraș este primul test serios din această iarnă, în special pentru cei zece jucători noi veniți pe Areni, este vorba de Sebastian Bîlbă (Ozana Târgu Neamț) și Haralambie Mociu (Ripensia Timișoara), fundașii Simon Mandiuc (Juniorul Suceava), Adrian Neacșu (Sportul Snagov) și Carlos Corduneanu (Astra II Giurgiu) și mijlocașii Radu Ungurianu (Buco­vi­­na Rădăuți), Florin Burghele (Universitatea Cluj), Bogdan Filip (FC Botoșani II), Diallo Flatie (Mali – Africa) și portughezul Joao Luiz Ramires Vieira.

Foresta a jucat până acum doar cu adversari din ligile județene, înregistrând un egal, 1-1 cu Juniorul Suceava și patru victorii, 7-1 cu Zimbru Siret, 9-0 cu LPS Suceava, 7-0 cu Rarău Câmpulung Moldovenesc și 6-1 cu Dante Botoșani. De partea cealaltă, Bucovina Rădăuți este la al treilea amical din această iarnă, după 4-1 cu Zimbru Siret și 6-0 cu LPS Suceava.

Până la startul returului, Foresta va mai juca împotriva formațiilor Ştiința Miroslava (22 și 29 februarie) și Ceahlăul Piatra Neamț (25 februarie), în timp ce Buco­vina va întâlni Ceahlăul Piatra Neamț (18 februarie), Juniorul Suceava (22 februarie), Aerostar Bacău (25 fe­bruarie) și FC Botoșani II (28 februarie). (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …