Friday , April 26 2024

Foresta s-a descătușat la Darabani

Echipa antrenată de Selim Benachour s-a impus sâmbătă, pe terenul penultimei clasate în seria întâi a Ligii a III-a, cu scorul de 4-0. “Galben-verzii” și-au asigurat a doua victorie stagională în deplasare prin golurile marcate de Grumezescu (două), Martin și Artenie 

Foresta s-a răzbunat pe Sănătatea Darabani pentru toate sincopele avute în deplasare în prima parte a campionatului Ligii a III-a. Trupa antrenată de Selim Benachour a bifat a doua victorie stagională pe teren străin, după ce s-a impus sâmbătă, pe terenul penultimei clasate, cu 4-0, într-un meci contând pentru etapa a XII-a.

“Galben-verzii” au deschis scorul încă din minutul 10, când Martin a finalizat cu capul o centrare venită din corner. Cu o așezare mult mai eficientă în teren, echipa suceveană și-a dublat avantajul în minutul 55, prin Grumezescu, care a înscris cu capul, din șase metri, după o centrare trimisă de Artenie. Mijlocașul oaspeților și-a trecut la rândul lui numele pe lista marcatorilor în minutul 65, când a luat o acțiune pe cont propriu în banda stângă și l-a învins pe Prisacă cu un șut la firul ierbii. Botoșănenii au avut șansa golului de onoare în repriza secundă, când au nimerit bara porții apărate de Niga cu un șut direct din corner. Pe contre, Grumezescu a bifat dubla în minutul 80, când a primit o minge pe șase metri, a pivotat pe lângă un fundaș advers și a închis tabela la scorul de 4-0 pentru Foresta.

Foresta: Niga – Ionescu, P. Mateciuc, Celeadnic, Nguyen – Onofraș, Seven, Parouty, Artenie – Martin, Grumezescu. Au mai intrat: Beldiman, L. Roman și A. Mateiciuc.

Rezultatele etapei a XII-a:

CSM Râmnicu Sărat – Sporting Liești 0-3

Oțelul Galați – Metalul Buzău 3-1

Ştiința Miroslava – KSE Târgu Secuiesc 2-0

Sănătatea Darabani – Foresta Suceava 0-4

Ceahlăul Piatra Neamț – CSM Focșani 1-1

Gloria Buzău – Şomuz Fălticeni 7-0

Bucovina Rădăuți – FC Botoșani II 4-0

CSM Pașcani a stat în această rundă.

În runda viitoare, Foresta va înfrunta pe teren propriu nou-promovata Ceahlăul Piatra Neamț. Conducerea clubului de pe Areni a solicitat Federației ca meciul să se desfășoare vineri, de la ora 14.00. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …