Saturday , April 27 2024

Foresta revine pe stadionul Areni pentru confruntarea cu CS Baloteşti

Cele două formații se înfruntă astăzi, de la ora 11.00, într-un meci contând pentru etapa a IV-a a Ligii a II-a. “Victoria de la Timişoara a ridicat moralul în rândul jucătorilor şi în mod cert ne propunem să luam cele trei puncte. E foarte important să câştigăm şi acest meci pentru a intra pe un făgaş cu rezultate pozitive”, a declarat Cristi Popovici, aflat la prima apariție pe Areni în calitate de antrenor al Forestei. Avram, Ferariu şi Strugariu vor absenta din lotul sucevean. 10 lei este prețul unui bilet de intrare la meci 

 Timisoara - Foresta (2)

Foresta revine la sfâr­şitul acestei săptămâni în fața publicului sucevean pentru confruntarea cu CS Baloteşti, programată as­tăzi, cu începere de la ora 11.00, în cadrul etapei a IV-a a ligii secunde.

Aflat la prima aparție pe Areni în postura de antrenor principal al “galben-ver­zilor”, Cristi Popovici nu concepe ca elevii săi să rateze cele trei puncte. “Imi doresc să avem parte de un public numeros, mai ales că este primul meu meci ca antrenor pe Areni. Victoria de la Timişoara a ridicat moralul în rândul jucătorilor şi în mod cert ne propunem să luam cele trei puncte. E foarte important să câştigăm şi acest meci pentru a intra pe un făgaş normal, cu rezultate pozitive. Nu va fi însă un meci uşor pentru că Baloteştiul are o echipă omogenă, cu 6-7 jucători cu experiență, care au câştigat în sezonul trecut majoritatea meciurilor din play-ut”, a spus Popovici.

Seful băncii tehnice de pe Areni se confruntă cu trei absențe importante în cadrul lotului. Constantin Ferariu şi Cătălin Strugariu nu şi-au rezolvat încă situația contractuală cu fostele lor echipe, în vreme ce Răzvan Avram îşi ispăşeşte azi cea de-a doua etapă de suspendare din cele trei primite după eliminarea din jocul cu UTA.

In schimb, pe foaia de joc vor apărea cei trei jucători ajunşi la Fo­resta în această săptămână: Du­mitriu, Masella şi Mihălăchioaie.

Foresta Suceava (echipa probabilă): Niga – Bălan, Lung, Mutu, Semeghin – Cerlincă, Stănescu, Căinari, Drugă – Bg. Rusu, Matei.

La gruparea ilfo­veană evolueză fostul fundaş al Bucovinei Pojorâta, Andrei Rău­ță, dar şi Franc Baka­lli, un atacant albanez în vârstă de 19 ani adus de la echipa de tineret a Stelei Bucureşti.

Statistica este de partea echipei suce­vene, care nu a pierdut până acum în fața celor de la CS Baloteşti în cele şase întâlniri directe.

De altfel, Foresta este favorită la casele de pariuri, cu o cotă de 1.80 la victorie. De partea cealaltă, un succes al ilfovenilor pe Areni este cotat cu 3.90, în vreme ce egalul are o cotă de 3.35.

Programul etapei a IV-a:

Academica Clinceni – Chindia Târgovişte

Luceafărul Oradea – Juventus Bucureşti

Soimii Pâncota – Olimpia Satu Mare

CS Mioveni – Unirea Stefăneşti

Metalul Reşita – UTA Arad

Foresta Suceava – CS Baloteşti

CS Afumați – Sepsi Sfântu Gheorghe

Dacia Unirea Brăila – Poli Timişoara

FC Braşov – Dunărea Călăraşi

CSM Râmnicu Vâlcea – ACS Berceni

 

Ultimele cinci clasate retrogradează la finalul acestui sezon. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …