Friday , April 26 2024

Foresta l-a “repatriat” pe mijlocașul Cornel Căinari

Venit liber de contract de la Aerostar, mijlocașul în vârstă de 30 de ani a semnat pe un an și jumătate cu gruparea de pe Areni. “Sper să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele. E un jucător experimentat, cu peste 100 de meciuri în Liga a II-a și care știe ce înseamnă o promovare”, a precizat președintele Forestei, Andrei Ciutac

Foresta a reușit o achiziție de marcă pe finalul campaniei de transferuri din această iarnă. “Galben-verzii” au reușit să-l repatrieze pe mijlocașul Cornel Căinari, care și-a reziliat contractul cu divizionara secundă Aerostar Bacău și revine pe Areni după un an și jumătate.

Căinari a efectuat ieri primul antrenament sub comanda lui Selim Benachour, iar astăzi este așteaptat să îmbrace tricoul Forestei în amicalul cu Şomuz Fălticeni, programat de la 13.00, pe terenul LPS.

“Noi intenționam să aducem pe Cornel Căinari din vara viitoare, dar ne bucurăm că l-am convins să vină la Foresta încă de acum. A semnat pe un sezon și jumătate cu noi și sper să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele. E un jucător experimentat, cu peste 100 de meciuri în Liga a II-a și care știe ce înseamnă o promovare la acest nivel” a declarat președintele executiv al clubului Foresta Suceava, Andrei Ciutac.

În vârstă de 30 de ani, Căinari a evoluat de-a lungul carierei pentru CS Gura Humorului, Sporting Suceava, Rapid CFR Suceava, SC Bacău, Bucovina Pojorâta, Foresta Suceava, Ştiința Miroslava și Aerostar.

Cornel Căinari este cea de-a opta achiziție certă făcută de Foresta în pauza de iarnă, după portarii Augustin Cărbune și Florin Logofătu, fundașul Andrei Vițelaru, mijlocașii Alexandru Vremea, Daniel Bejenar și Vasile Boca și atacantul Andrei Pavel. “Galben-verzii” mai sunt în căutarea unui fundaș stânga, după despărțirea recentă de Ion Ghimp. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …